|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 6:32 am
Gratulálok, hogy egyedül sikerült munkát szerezned Medve! wink Kicsit meglep(ett), hogy kertész lettél, mert nem néztem volna ki belőled, hogy talán kertész leszel. Persze nem baj, sok sikert és jó kertészkedést! smile
Büszke vagyok arra, hogy a karácsonyunk jól sikerült eddig és most apám miatt nem volt vita! smile Csak mert sajnos ezelőtt az utóbbi évek karácsonyain gyakran előfordult, hogy apám miatt vita volt. Remélem nem is lesz gond a jövőben se.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 7:57 am
Medvelaszlo én már várom! (imádom az internetes képregényeket) Énis gratulálok neked Medve a sikeres munkataláláshoz biggrin . Hát remélem hamarosan választ kapok (és engedélyt és akkor kirakhatom a linket addig meg be kell érned az első MiNiMaNgÁval).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 31, 2010 3:31 pm
büszkeség vagy nem, de ezt is megértük! nagyon boldog új évet mindenkinek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 31, 2010 3:54 pm
Nekem is egy büszkeség, hogy megértem 1984-től a 2011-et! wink Boldog Új Évet mindenkinek! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 4:50 am
Büszkeségem, hogy egy tájékoztatóval és némi próbálgatással sikerült égetett feliratos avi-t csinálnom úgy, hogy nem lett olyan nagy és a képminőség se romlott smile (Először még tömörítetlenül másfél percnyi része lett 1 giga eek ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 6:09 am
Volfram Naná!!! xd Ez csak gyakorlás volt a rég tervezett Nagy Mangámhoz. Bár az enyém teljes egészében géppel/egérrel rajzolt, csak "Gaia" témában. Ámbár a beszélgetés nem Gaian történet xp . Király. Én Gaia-s avikkal csinálom, az egyszerűbb. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 6:32 am
Bocsi hogy szólok, de átléptük a 70000. postot is biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 6:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 1:09 pm
Syrielle Bocsi hogy szólok, de átléptük a 70000. postot is biggrin Éljen! 3nodding 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 1:52 pm
Syrielle Bocsi hogy szólok, de átléptük a 70000. postot is biggrin whee
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 2:01 pm
Syrielle Bocsi hogy szólok, de átléptük a 70000. postot is biggrin Wow szép smile Kíváncsi vagyok a maradék 30000 lesz meg a 100ezerhez majd smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 3:13 am
Büszkeségem/ünk (Xanvie-val), hogy miután kiderült egy ismerősről, hogy ért az elektronikus dologhoz, úgymond megjavított egy régi rádiót és egy kiszongorát (nosztalgia...) smile Csak az áramellátásukkal volt a gond, holott az egyikre azt mondta a szerelő anno, hogy az IC-jével (integrált áramkör) van a baj... Nem is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 10:00 am