|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:54 pm
Ni_Ola wyrzuciłam Bee z przed kompa cały dzien siedzi i nic nie robi, czesc. heart Witam , Oblężenie przerwane ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ni_Ola wyrzuciłam Bee z przed kompa cały dzien siedzi i nic nie robi, czesc. heart heey... ny sie chyba jeszcze nie znamy ^^ *podaje łapke* Aya jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heyka wszytskim!!*macha do wszystkich i przytula biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ni_Ola wyrzuciłam Bee z przed kompa cały dzien siedzi i nic nie robi, czesc. heart moglas go do mnie wysalc.. mam jeszcze 4L voodki jakies wina, Whisky, spirytus, i piwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*usiadl na kupie poduszek w kacie, rozlozyl nogi jak dres i wyciagnal sie* kilka chwil drzemki niezaszkodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:55 pm
Ntsumi_Aya snif snif -_____________- *siada w zadumie na fotelu* Witam -______- aya nie wiesz moze co florczykowa spiewa na idolu wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Witam kazdego kto doszedl heyka *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ty też się teraz nie popisujesz dojrzałością i zrozumieniem sytuacji... przypominam, że gildia wśród swych członków ma zarówno ludzi bardzo młodych w wieku szkoły podstawowej jak i osoby calkiem dorosłe... co oznacza, że musimy umieć pewne rzeczy przełknąć i wypracować sposób rozwiązywania problemów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ni_Ola wyrzuciłam Bee z przed kompa cały dzien siedzi i nic nie robi, czesc. heart Witam , Oblężenie przerwane ? xd no nareszcie biggrin @Ayu - a ja jestem siostra BeeWolfa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Heyka wszytskim!!*macha do wszystkich i przytula biggrin * Witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:56 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad eek eee.. eme.... eme... *jebut* *podshooca jej poduszke zeby upadla na miękkie* tak .. wiem xd co wies?? co wiesZ?? xd ja nic nie mowiu *upada na poduche* xd xd xd papatki tym cio poszli wink witaj agutq 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya snif snif -_____________- *siada w zadumie na fotelu* Witam -______- aya nie wiesz moze co florczykowa spiewa na idolu wink ? nieee i nie mam zamiaru sie dowiadywac..... niejestem w nastroju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ni_Ola wyrzuciłam Bee z przed kompa cały dzien siedzi i nic nie robi, czesc. heart moglas go do mnie wysalc.. mam jeszcze 4L voodki jakies wina, Whisky, spirytus, i piwa... zara u ciebie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:57 pm
Ni_Ola @Ayu - a ja jestem siostra BeeWolfa. pozdrow brata, i sie spytaj kiedy chce grac w UT ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:57 pm
Kukus ty też się teraz nie popisujesz dojrzałością i zrozumieniem sytuacji... przypominam, że gildia wśród swych członków ma zarówno ludzi bardzo młodych w wieku szkoły podstawowej jak i osoby calkiem dorosłe... co oznacza, że musimy umieć pewne rzeczy przełknąć i wypracować sposób rozwiązywania problemów Moj madry przystojniaczek wink heart *przytula sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|