|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:50 pm
Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad eek eee.. eme.... eme... *jebut*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:51 pm
Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad spokospoko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad zamiast przepraszac zmien zachowanie xd przeprosiny to świetny początek... wszystko wymaga czasu xd Lethiel pisalas to juz ze 4 razy w czasie swojego pobytu na gildi .. i za kazdym razem obiecywałaś poprawe.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad zamiast przepraszac zmien zachowanie xd przeprosiny to świetny początek... wszystko wymaga czasu xd i 06306807506A
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
*patrzy na pustą filiżankę* Szlag stressed *Wyciąga nową butelkę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad eek eee.. eme.... eme... *jebut* *podshooca jej poduszke zeby upadla na miękkie* tak .. wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam kazdego kto doszedl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Toolek Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad zamiast przepraszac zmien zachowanie xd nie bądź złośliwa xd nie jestem xd stwierdzam fakt; patrz post Lethi xd pozwólcie, że tą sprawą zajmę się ja i nie zaostrzajcie sytuacji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mykam ludziska papaty ninja ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snif snif -_____________- *siada w zadumie na fotelu* Witam -______-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:53 pm
Setsuna Dragonclaw mykam ludziska papaty ninja ninja > Na razie Setsuna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:53 pm
wyrzuciłam Bee z przed kompa cały dzien siedzi i nic nie robi, czesc. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:54 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad eek eee.. eme.... eme... *jebut* *podshooca jej poduszke zeby upadla na miękkie* tak .. wiem xd co wies?? co wiesZ?? xd ja nic nie mowiu *upada na poduche*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|