|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:46 pm
Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad Herbatka jej pomogła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:46 pm
moj chyba sie roztopil w kwasach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:47 pm
]Goth bless[ Ozzwald PointZer0 Ozual witaj libido, hmhmm musisz byc oddawna na gildi bo cie nieznam Oho , nową laskę zobaczył to już mu b�le brzucha przeszły cool pozostawie bez komentarza... Kukus i Kage wiedza dlaczego... xd xd xd ty sie tak nie ciesz, wywiad nie spi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad zamiast przepraszac zmien zachowanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe.. wim .. w końcu to mooj alien whee heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw dziekuje xd xd >
taka mala dygresja: moze kitty to emo kid eek cio to emo kid ?? xd .. nie znam sie xp neeee... raczej neee xd a emo kid to taki maly "odludek" ktoory mysli ze nikt go nie lubi, slucha depresyjnej muzy i uwaza ze jest inny niz wszyscy i dlatego cierpi z Kitt to nie wiadomo tylko z muzyka xd nieeeee, mloda nie slucha emo. [sunny day real estate]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ UWAGA UWAGA, POSTANOWIONE: NA IDOLU SPIEWAM "ZAŁUJĘ" witaj lenooś kochana 4laugh whee whee 4laugh *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee witka wink co tam u was??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad piekne te twoje literkli sa, naprawde robia wrazenie. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw dziekuje xd xd >
taka mala dygresja: moze kitty to emo kid eek cio to emo kid ?? xd .. nie znam sie xp neeee... raczej neee xd a emo kid to taki maly "odludek" ktoory mysli ze nikt go nie lubi, slucha depresyjnej muzy i uwaza ze jest inny niz wszyscy i dlatego cierpi z Kitt to nie wiadomo tylko z muzyka xd nieeeee, mloda nie slucha emo. [sunny day real estate] jak mi przykro whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad zamiast przepraszac zmien zachowanie xd nie bądź złośliwa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad pisalas to juz ze 4 razy w czasie swojego pobytu na gildi xd .. i za kazdym razem obiecywałaś poprawe.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald PointZer0 Ozual witaj libido, hmhmm musisz byc oddawna na gildi bo cie nieznam Oho , nową laskę zobaczył to już mu bóle brzucha przeszły cool pozostawie bez komentarza... Kukus i Kage wiedza dlaczego... ano wiemy... bo tylko my wiemy jak tę fruźkę ogarnąć... jej słodka dupeczka jest tylko nasza wink Prawda! scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:49 pm
Toolek Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad zamiast przepraszac zmien zachowanie xd nie bądź złośliwa xd nie jestem xd stwierdzam fakt; patrz post Lethi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:49 pm
Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie....przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad zamiast przepraszac zmien zachowanie xd przeprosiny to świetny początek... wszystko wymaga czasu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|