|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:43 pm
cieple przywitanie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Toolek Nieeee..... Ty jesteś przykryfką Kitty ninja *łyk herbaty* A może i jesteś emo kid xp a co tio? eek teraz się wyppierasz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Setsuna Dragonclaw dziekuje xd xd >
taka mala dygresja: moze kitty to emo kid eek cio to emo kid ?? xd .. nie znam sie xp neeee... raczej neee xd a emo kid to taki maly "odludek" ktoory mysli ze nikt go nie lubi, slucha depresyjnej muzy i uwaza ze jest inny niz wszyscy i dlatego cierpi z Kitt to nie wiadomo tylko z muzyka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel on PRZEKLNAL na HP !!!!! 0_o bedzie czarna lista ? o zgrozo, i co sie teraz zemna grzesznikiem stanie ? błagam ocal moja dusze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:44 pm
Toolek Lethiel racqel Ozual czuje jak kwasy zeladkowe przezeraja mi wnetrznosci gonk moze to obcy? nu nu .. alienki rozrywaja wnetrzności prooboojąc sie wydostac przez pepek whee 3nodding mam jednego xd xd xd jaki pempek!!!! gonk Alieny wychodzą łamiąc żebra i rozrywając klatkę piersiową stare Hoduje jednego na nauczycielce od majzy xp ale mooj jest specyficzny whee heart i on wychodzi przez pempek blaugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:44 pm
UWAGA UWAGA, POSTANOWIONE: NA IDOLU SPIEWAM "ZAŁUJĘ"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:45 pm
Lethiel Toolek Lethiel racqel Ozual czuje jak kwasy zeladkowe przezeraja mi wnetrznosci gonk moze to obcy? nu nu .. alienki rozrywaja wnetrzności prooboojąc sie wydostac przez pepek whee 3nodding mam jednego xd xd xd jaki pempek!!!! gonk Alieny wychodzą łamiąc żebra i rozrywając klatkę piersiową stare Hoduje jednego na nauczycielce od majzy xp ale mooj jest specyficzny whee heart i on wychodzi przez pempek blaugh whee whee whee Thiss Alien is alien xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw dziekuje xd xd >
taka mala dygresja: moze kitty to emo kid eek cio to emo kid ?? xd .. nie znam sie xp neeee... raczej neee xd a emo kid to taki maly "odludek" ktoory mysli ze nikt go nie lubi, slucha depresyjnej muzy i uwaza ze jest inny niz wszyscy i dlatego cierpi z Kitt to nie wiadomo tylko z muzyka xd xd xd xd *przewraca sie na poduszki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Ozual witaj libido, hmhmm musisz byc oddawna na gildi bo cie nieznam Oho , nową laskę zobaczył to już mu b�le brzucha przeszły cool pozostawie bez komentarza... Kukus i Kage wiedza dlaczego... oj zbyt ciekawski jestem dzis. (ale dlaczego?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Ozual witaj libido, hmhmm musisz byc oddawna na gildi bo cie nieznam Oho , nową laskę zobaczył to już mu b�le brzucha przeszły cool pozostawie bez komentarza... Kukus i Kage wiedza dlaczego... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:46 pm
~~lena-undesaid~~ UWAGA UWAGA, POSTANOWIONE: NA IDOLU SPIEWAM "ZAŁUJĘ" witaj lenooś kochana 4laugh whee whee 4laugh *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
przepraszam was wszystkich za moje dziecinne zachowanie.... przeprasham Cię Lethiel że musish się ze mną użerać sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Witajcie wszyscy.. dluga przerwa? Hmmm... a teskniliscie? 3nodding heart nie znam cie najlepiej wiec nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Ozual witaj libido, hmhmm musisz byc oddawna na gildi bo cie nieznam Oho , nową laskę zobaczył to już mu bóle brzucha przeszły cool pozostawie bez komentarza... Kukus i Kage wiedza dlaczego... ano wiemy... bo tylko my wiemy jak tę fruźkę ogarnąć... jej słodka dupeczka jest tylko nasza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|