|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:23 pm
*przygląda się wszystkiemu* xd *popija herbatki z rumem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:23 pm
PointZer0 Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować? W życiu nie słyszałem żeby Lethiel cie krytykowała albo rzucała komentarze. A to jak Cię traktują nie jest uzależnione od tego ile lat sobie przypiszesz a od tego jak sie zachowujesz. apropo kometarzy to jednak takowe padaly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:24 pm
Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować? nie, bo to dalej bedziesz ty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować? a czy rozumiesz SENS wypowiedzi Omegi? ona tylko wytlumacyzla dlaczego lethii tak powiedziala stare *wychyla sie zza setsu* wlasnie blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować? W życiu nie słyszałem żeby Lethiel cie krytykowała albo rzucała komentarze. A to jak Cię traktują nie jest uzależnione od tego ile lat sobie przypiszesz a od tego jak sie zachowujesz. nie bez powodu tak się zachowuję.... też mam uczucia i mi również może się zrobić przykro że jestem traktowana inaczej niż inni sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować? Nie, bo bedziesz zachowywala sie prawdopodobnie tak samo, albo smieszniej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:25 pm
Ozzwald apropo kometarzy to jednak takowe padaly... Bomba. Na drugi raz wyślij mi linki w PM'ie , docenię złośliwe kablowanie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald apropo kometarzy to jednak takowe padaly... przyznaje sie bez bicia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek *przygląda się wszystkiemu* xd *popija herbatki z rumem* daj lyka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:27 pm
Kitty ShadowCat nie bez powodu tak się zachowuję.... też mam uczucia i mi również może się zrobić przykro że jestem traktowana inaczej niż inni sad A czemu nie masz być traktowana inaczej niż inni , skoro inaczej sie zachowujesz ? xp Niw widziałem nigdy żeby ktos tak , jak to Omega poprawnie określiła , histeryzował sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować? to stwierdzimy, że 20latka zachowuje się jak dziecko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ozzwald apropo kometarzy to jednak takowe padaly... Bomba. Na drugi raz wyślij mi linki w PM'ie , docenię złośliwe kablowanie xp Zeroosiu !! ale one padały crying .. jestem zla xp *przytuuuuuuuuul* whee ale .. hm.. jestem z nich dumna :] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:28 pm
jak ktos będzie chciał to ja chetnie pogadam na levelu 3,pier1,poland 3nodding Kitt, chodz ze mna wink Oszczedzisz sobie cierpienia dziubek, bo nawet jkabys chciala nie dasz im rady wink Chodz maluszku biggrin blaugh wink whee
*znika z wedka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:28 pm
Kitty ShadowCat PointZer0 Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować? W życiu nie słyszałem żeby Lethiel cie krytykowała albo rzucała komentarze. A to jak Cię traktują nie jest uzależnione od tego ile lat sobie przypiszesz a od tego jak sie zachowujesz. nie bez powodu tak się zachowuję.... też mam uczucia i mi również może się zrobić przykro że jestem traktowana inaczej niż inni sad a teraz zroob cos po raz pierwszy w zyciu: postaw sie w nasze sytuacji i pomysl ze czytasz swoje posty jakby byly postami innej dziewczyny rolleyes z reszta i tak nic nie zrozumialas z tych wypowiedzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|