|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat racqel Kitty ShadowCat Lethiel Kukus co się tak na mnie patrzysz? taka jest prawda... wypowiedzenie coponiektórych słów w twojej obecności oże się skńczyć dla nas grzywną i dozorem prokuratorskim xd xd xd czyli HP jest dozwolone od lat 15 i lepiej jak mnie tu nie będzie, tak? sad wy wszyscy naprawde jesteście okropni crying dziewczyno ! on tylko powiedzial, ze nie podrywa takic hmlodek jak ty. koniec kropka ! on mnie nazwał dzieckiem crying ...bo nim jestes? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:21 pm
Kitty ShadowCat on mnie nazwał dzieckiem crying a jestes dorosla ? (wszyscy chca mnie wystawic do 6-ciu chmurek, aaa!!!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Tolq 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat racqel dziewczyno ! on tylko powiedzial, ze nie podrywa takic hmlodek jak ty. koniec kropka ! on mnie nazwał dzieckiem crying _-_ dziewczyno uspokoj sie w porownaniu z nim jestes dzieckiem stare ja mimo ze mam ukończone 18 lat czooje sie dzieckiem whee i nie uważam tego określenia za obraźliwe xp ja jestem od ciebie dwa lata mlodsza i czuje sie tak samo blaugh poza tym Kitt nie zrozumiala by tego w ten sposoob stare sweatdrop heja Toolek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:22 pm
Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować? W życiu nie słyszałem żeby Lethiel cie krytykowała albo rzucała komentarze. A to jak Cię traktują nie jest uzależnione od tego ile lat sobie przypiszesz a od tego jak sie zachowujesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:22 pm
racqel Kitty ShadowCat on mnie nazwał dzieckiem crying a jestes dorosla ? (wszyscy chca mnie wystawic do 6-ciu chmurek, aaa!!!) na mnie tez tu czatuja... czeja na moje podkniecia... a gdy juz mi sie zdarzy.. ban... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:23 pm
Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować? a czy rozumiesz SENS wypowiedzi Omegi? ona tylko wytlumacyzla dlaczego lethii tak powiedziala stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop ale czy lethiel nigdy nie miała 13 lat? ciągle tylko krytykuje i rzuca głupie komentarze pod moim adresem... to jest niesprawiedliwe.... a jak założe nowe konto i będę się podawać za 20-latkę to inaczej mnie będziecie traktować? to nie o to chodzi sweatdrop obojętnie na to ile masz lat.. twoje teksty .. histerie .. komentarze.. są na poziomie rozpieszczonego 10 latka xp a jako 20 latka sprawiałabyś wrażenie nieco upośledzonej O_o .. sorry..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel BeeWolf_san ale to leprze niz "kurkawodna" bo w tym momecie toprzesadzileś. A wpgole to cześć. a ty co mnie tak wystawiasz z tym cytowaniem szostej chmurki cooo?!?! chcesz zeby mnie jakis mod zbanowal ??? czesc. wink Kusza myslałem ze sie uda ale widac masz 6 zmysl cytowania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GACek mi nie działa stare nudno mi sie zrobi! gonk OSIWIEJE I BEDZIE! gonk stressed
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|