|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:15 pm
PointZer0 Omega Sun Ozzwald http://info.wsisiz.edu.pl/~plisows0/buzki/miecz.gif[/img] ja tez mam ladnego gifa blaugh wink xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:16 pm
racqel BeeWolf_san racqel BeeWolf_san nie, to nie prawda, to nie moze byc prawda powiec ze mnie oszukujesz crying no dobra, przyznaje sie. jasny gwint Uff kamien z serca, naprawde sie bałem ze to prawda, nie rob mi takich numerow wiecej. ale mam pewne podejrzenia, ze to mogla byc jednak ciemna srubka... Ale to leprze niz "kurkawodna" bo w tym momecie toprzesadzileś, naprawde miałem nerwa. A wogole to cześć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, witaj Lathiel, wygladasz dzis piekniej redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel Kukus co się tak na mnie patrzysz? taka jest prawda... wypowiedzenie coponiektórych słów w twojej obecności oże się skńczyć dla nas grzywną i dozorem prokuratorskim xd xd xd czyli HP jest dozwolone od lat 15 i lepiej jak mnie tu nie będzie, tak? sad wy wszyscy naprawde jesteście okropni crying Daria, nie odstawiaj mi tu focha, bo mnie on zasadniczo nie rusza... HP jest dozwolone dla wszystkich ale bądźmy ze sobą szczerzy tekst Ozzwalda mnie oczerniał, a jest to trudno uczynić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kitty ShadowCat Lethiel Kukus co się tak na mnie patrzysz? taka jest prawda... wypowiedzenie coponiektórych słów w twojej obecności oże się skńczyć dla nas grzywną i dozorem prokuratorskim xd xd xd czyli HP jest dozwolone od lat 15 i lepiej jak mnie tu nie będzie, tak? sad wy wszyscy naprawde jesteście okropni crying dziewczyno ! on tylko powiedzial, ze nie podrywa takic hmlodek jak ty. koniec kropka ! on mnie nazwał dzieckiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Ozzwald http://info.wsisiz.edu.pl/~plisows0/buzki/miecz.gif[/img] ja tez mam ladnego gifa blaugh wink prosze bardzo... mozecie banowac...  To nie bylo nic do Ciebie smile Po prostu znalazlam kiedys ten obrazek i mi sie strasznie spodobal wink Nie mialam zamiaru nikogo banowac tak tylko go sobie wstawilam smile dobra dobra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja *przelyka popcorn* loi loi loi 4laugh .. niiiiic .. :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:17 pm
Kitty jak bedziesz wciaz histeryzowac i robic z siebie ofiare to ludzie przestana Cie lubic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:18 pm
Kitty ShadowCat racqel dziewczyno ! on tylko powiedzial, ze nie podrywa takic hmlodek jak ty. koniec kropka ! on mnie nazwał dzieckiem crying _-_ dziewczyno uspokoj sie w porownaniu z nim jestes dzieckiem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Witam, witaj Lathiel, wygladasz dzis piekniej redface O.o ... redface redface redface 4laugh .. dziekooje whee redface whee *przytuuuuuuuul* whee witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ale to leprze niz "kurkawodna" bo w tym momecie toprzesadzileś. A wpgole to cześć. a ty co mnie tak wystawiasz z tym cytowaniem szostej chmurki cooo?!?! chcesz zeby mnie jakis mod zbanowal ??? czesc. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:19 pm
Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat racqel dziewczyno ! on tylko powiedzial, ze nie podrywa takic hmlodek jak ty. koniec kropka ! on mnie nazwał dzieckiem crying _-_ dziewczyno uspokoj sie w porownaniu z nim jestes dzieckiem stare ja mimo ze mam ukończone 18 lat czooje sie dzieckiem whee i nie uważam tego określenia za obraźliwe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:19 pm
Ozzwald Omega Sun To nie bylo nic do Ciebie smile Po prostu znalazlam kiedys ten obrazek i mi sie strasznie spodobal wink Nie mialam zamiaru nikogo banowac tak tylko go sobie wstawilam smile dobra dobra... serio serio 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|