|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:11 pm
BeeWolf_san nie, to nie prawda, to nie moze byc prawda powiec ze mnie oszukujesz crying no dobra, przyznaje sie. jasny gwint
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san nie, to nie prawda, to nie moze byc prawda powiec ze mnie oszukujesz crying *głask głask po łepq* nie sloochaj go.. zly zly Racq !! scream xp witaj Racqel 4laugh *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tez mam ladnego gifa blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald http://info.wsisiz.edu.pl/~plisows0/buzki/miecz.gif[/img] ja tez mam ladnego gifa blaugh wink eek .... lol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:12 pm
Lethiel Kukus co się tak na mnie patrzysz? taka jest prawda... wypowiedzenie coponiektórych słów w twojej obecności oże się skńczyć dla nas grzywną i dozorem prokuratorskim xd xd xd czyli HP jest dozwolone od lat 15 i lepiej jak mnie tu nie będzie, tak? sad wy wszyscy naprawde jesteście okropni crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald http://info.wsisiz.edu.pl/~plisows0/buzki/miecz.gif[/img] ja tez mam ladnego gifa blaugh wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald http://info.wsisiz.edu.pl/~plisows0/buzki/miecz.gif[/img] ja tez mam ladnego gifa blaugh wink prosze bardzo... mozecie banowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel Kukus co się tak na mnie patrzysz? taka jest prawda... wypowiedzenie coponiektórych słów w twojej obecności oże się skńczyć dla nas grzywną i dozorem prokuratorskim xd xd xd czyli HP jest dozwolone od lat 15 i lepiej jak mnie tu nie będzie, tak? sad wy wszyscy naprawde jesteście okropni crying buehehehe.. zaczyna sie :> *skok w poduszki i obserwooje* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel BeeWolf_san nie, to nie prawda, to nie moze byc prawda powiec ze mnie oszukujesz crying no dobra, przyznaje sie. jasny gwint Uff kamien z serca, naprawde sie bałem ze to prawda, nie rob mi takich numerow wiecej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:13 pm
Kitty ShadowCat Lethiel Kukus co się tak na mnie patrzysz? taka jest prawda... wypowiedzenie coponiektórych słów w twojej obecności oże się skńczyć dla nas grzywną i dozorem prokuratorskim xd xd xd czyli HP jest dozwolone od lat 15 i lepiej jak mnie tu nie będzie, tak? sad wy wszyscy naprawde jesteście okropni crying dziewczyno ! on tylko powiedzial, ze nie podrywa takic hmlodek jak ty. koniec kropka !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:14 pm
Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel Kukus co się tak na mnie patrzysz? taka jest prawda... wypowiedzenie coponiektórych słów w twojej obecności oże się skńczyć dla nas grzywną i dozorem prokuratorskim xd xd xd czyli HP jest dozwolone od lat 15 i lepiej jak mnie tu nie będzie, tak? sad wy wszyscy naprawde jesteście okropni crying buehehehe.. zaczyna sie :> *skok w poduszki i obserwooje* whee heart chcesz troche? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:14 pm
BeeWolf_san racqel BeeWolf_san nie, to nie prawda, to nie moze byc prawda powiec ze mnie oszukujesz crying no dobra, przyznaje sie. jasny gwint Uff kamien z serca, naprawde sie bałem ze to prawda, nie rob mi takich numerow wiecej. ale mam pewne podejrzenia, ze to mogla byc jednak ciemna srubka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:15 pm
Ozzwald Omega Sun Ozzwald http://info.wsisiz.edu.pl/~plisows0/buzki/miecz.gif[/img] ja tez mam ladnego gifa blaugh wink prosze bardzo... mozecie banowac...  To nie bylo nic do Ciebie smile Po prostu znalazlam kiedys ten obrazek i mi sie strasznie spodobal wink Nie mialam zamiaru nikogo banowac tak tylko go sobie wstawilam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:15 pm
Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel Kukus co się tak na mnie patrzysz? taka jest prawda... wypowiedzenie coponiektórych słów w twojej obecności oże się skńczyć dla nas grzywną i dozorem prokuratorskim xd xd xd czyli HP jest dozwolone od lat 15 i lepiej jak mnie tu nie będzie, tak? sad wy wszyscy naprawde jesteście okropni crying buehehehe.. zaczyna sie :> *skok w poduszki i obserwooje* whee heart co się zaczyna? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|