|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:05 pm
Kukus Ozzwald Kitty ShadowCat yeyq... jacy ludzie są natrętni... przywalił się taki gość... ja mu mówię że jush kogoś mam a on nie daje mi spokoju crying witamy w realnym swiecie.... pelnym swirow, zboczencow, i ludzi takich jak ja i Kukus... te... ja dzieci nie podrywam, więc mnie w to nie mieszaj, kurde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald Kitty ShadowCat yeyq... jacy ludzie są natrętni... przywalił się taki gość... ja mu mówię że jush kogoś mam a on nie daje mi spokoju crying witamy w realnym swiecie.... pelnym swirow, zboczencow, i ludzi takich jak ja i Kukus... te... ja dzieci nie podrywam, więc mnie w to nie mieszaj, kurde ... stare ... thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ]Goth bless[ Witam wszystkich szanownych gaiowiczow... siemka *cmok w polik* i jak było? sad ja sie musislama smażyc na działce crying buuuuu Bylo bardzo milo i zabawnie.. w sumie, udane spotkanie ^_^ Pochodzilismy troche po parku chorzowskim, skoczylismy na piwko, przebolelismy koncert hip-hopowy i denerwowalismy wstawiona Ibris xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:08 pm
Kitty ShadowCat Kukus Ozzwald Kitty ShadowCat yeyq... jacy ludzie są natrętni... przywalił się taki gość... ja mu mówię że jush kogoś mam a on nie daje mi spokoju crying witamy w realnym swiecie.... pelnym swirow, zboczencow, i ludzi takich jak ja i Kukus... te... ja dzieci nie podrywam, więc mnie w to nie mieszaj, kurde ... stare ... thxco się tak na mnie patrzysz? taka jest prawda... wypowiedzenie coponiektórych słów w twojej obecności oże się skńczyć dla nas grzywną i dozorem prokuratorskim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie, to nie prawda, to nie moze byc prawda powiec ze mnie oszukujesz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus co się tak na mnie patrzysz? taka jest prawda... wypowiedzenie coponiektórych słów w twojej obecności oże się skńczyć dla nas grzywną i dozorem prokuratorskim xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|