|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:54 am
]Goth bless[ Witam wszystkich szanownych gaiowiczow... witaj 4laugh *przytuuuuul ogromniasty* whee heart whee witaj setsu 4laugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:54 am
]Goth bless[ Witam wszystkich szanownych gaiowiczow... heya Kage biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:56 am
Ozzwald BeeWolf_san ...i ? chce tylko powiedzieć ze złąmałem karzdy punkt regulaminu w karzy mozliwy spos�b, i jakoś zycje biggrin ... gaiowy nie wiem jaki jest ale mnie to nie interesi biggrin a ja sie nie wypowiem na temat przestrzegania przezemnie regulaminu... No tak ty to karzdy złąmałeś nawet gai biggrin i to tak ostro biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:58 am
Setsuna Dragonclaw ]Goth bless[ Witam wszystkich szanownych gaiowiczow... heya Kage biggrin Sliczna sygnaturka 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw w zasadzie do czasu gdy ktos na ciebie nie doniesie co uczynię z dziką rozkoszą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Setsuna Dragonclaw ]Goth bless[ Witam wszystkich szanownych gaiowiczow... heya Kage biggrin Sliczna sygnaturka 3nodding heart dziekuju whee twoja tesh jest niezla ale pod innym wzgledem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:01 pm
]Goth bless[ Witam wszystkich szanownych gaiowiczow... siemka *cmok w polik* i jak było? sad ja sie musislama smażyc na działce crying buuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:01 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat yeyq... jacy ludzie są natrętni... przywalił się taki gość... ja mu mówię że jush kogoś mam a on nie daje mi spokoju crying witamy w realnym swiecie.... pelnym swirow, zboczencow, i ludzi takich jak ja i Kukus... te... ja dzieci nie podrywam, więc mnie w to nie mieszaj, kurde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|