|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:36 am
PointZer0 Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop Nie , ale mogę w zastępstwie powiedzeć że buty taktyczne Magnum Hi-Tech Leather eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:37 am
Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop ja chwilowo nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop Nie , ale mogę w zastępstwie powiedzeć że buty taktyczne Magnum Hi-Tech Leather a ja noshu pseudo glaniki blaugh znaczy... niby glany.. ale troshq mniejsze whee 4laugh mraaauuuurrr heart whee najwygodniejsze buciki ze wszystkich jakie mam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel M-Teen no nareszcie jestem na mojej Mozilli kochanej biggrin biggrin witaj spowrotem razz *przytuuuuuuul* 4laugh hehesh.. siemka ^^ Kitt ja nosze glany ale jak jest jesień i zima biggrin i jak jade w góry, ale teraz to trampki nosze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san PointZer0 Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop Nie , ale mogę w zastępstwie powiedzeć że buty taktyczne Magnum Hi-Tech Leather eek question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
spadam......
bede pozniej...........
chociaz mnie tu w zasadzie nie bylo.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:38 am
opcy spadam...... bede pozniej........... chociaz mnie tu w zasadzie nie bylo....... Do przeczytania zatem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:39 am
PointZer0 BeeWolf_san PointZer0 Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop Nie , ale mogę w zastępstwie powiedzeć że buty taktyczne Magnum Hi-Tech Leather eek question xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:39 am
Ozzwald Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop ja chwilowo nie... moje stoją przy drzwiach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:40 am
Lethiel PointZer0 Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop Nie , ale mogę w zastępstwie powiedzeć że buty taktyczne Magnum Hi-Tech Leather a ja noshu pseudo glaniki blaugh znaczy... niby glany.. ale troshq mniejsze whee 4laugh mraaauuuurrr heart whee najwygodniejsze buciki ze wszystkich jakie mam whee o.o. a są takie?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san PointZer0 BeeWolf_san PointZer0 Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop Nie , ale mogę w zastępstwie powiedzeć że buty taktyczne Magnum Hi-Tech Leather eek question xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop ja chwilowo nie... moje stoją przy drzwiach a wyjoles biale sznorowki bo mi sie nie chcialo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:41 am
PointZer0 BeeWolf_san PointZer0 BeeWolf_san PointZer0 Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop Nie , ale mogę w zastępstwie powiedzeć że buty taktyczne Magnum Hi-Tech Leather eek question xp xp Z toba zawsze sie miło gada .. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
panie kukus czy rozmowa zero z Bee nie byla spamem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel PointZer0 Kitty ShadowCat kto z was nosi glany? sweatdrop Nie , ale mogę w zastępstwie powiedzeć że buty taktyczne Magnum Hi-Tech Leather a ja noshu pseudo glaniki blaugh znaczy... niby glany.. ale troshq mniejsze whee 4laugh mraaauuuurrr heart whee najwygodniejsze buciki ze wszystkich jakie mam whee o.o. a są takie?? eek stare .. nie.. wymysliłam... stare oczywiscie ze są sweatdrop znaczy... wg sprzedawcy tio byly glany .. i cene miały jak glany xd ale od glanoow sa troshq mniejsze whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|