|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:15 am
heart moze zamiescic inna ale ci sie nie spodoba :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:17 am
Omega Sun BeeWolf_san Lethiel hm.. w tym wypadq mialam na mysli bardziej.. panne kitty xd no wiesz co ;( ... cowa sie za omege pokashuje palushkiem ona jest Bee... whee ojej wink Wskakuje na raczki łuuuu ..... heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san heart moze zamiescic inna ale ci sie nie spodoba :* heart na jaka surprised ? pokaz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj Mciu 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuul* siemano.. kurde chyba musze restowac komp xp bo mnie zara krew zaleje z IE xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat oh... jest mi naprawde z tego powodu pshykro.... xp *wylazi spod fotela* .. loi loi loi 4laugh .. *rzooca w nia budyniem* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:18 am
BeeWolf_san Wskakuje na raczki łuuuu ..... heart heart  eek eek eek ale Ty jestes ciezki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Lethiel witaj Mciu 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuul* siemano.. kurde chyba musze restowac komp xp bo mnie zara krew zaleje z IE xp a restartooj razz poczekamy 3nodding whee witaj Ozziu 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san heart moze zamiescic inna ale ci sie nie spodoba :* heart na jaka surprised ? pokaz wink no nie wiem, .... drapie sie pogłówce, dzis mi sie nudziło i japońskie forum ogladałem i znalazłem takie cuś ..i ten no i tego i :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej Oziu *przytuuuuuuul* whee zobacz... dzięki opcusiowi znoof tu jestem biggrin .... na czyjeś nieszczęście xp hej eMciu whee *przytuuuuuuuul ogromniasty* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:20 am
Kitty ShadowCat hej Oziu *przytuuuuuuul* whee zobacz... dzięki opcusiowi znoof tu jestem biggrin .... na czyjeś nieszczęście xp hej eMciu whee *przytuuuuuuuul ogromniasty* 4laugh siemka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san heart moze zamiescic inna ale ci sie nie spodoba :* heart na jaka surprised ? pokaz wink no nie wiem, .... drapie sie pogłówce, dzis mi sie nudziło i japońskie forum ogladałem i znalazłem takie cuś ..i ten no i tego i :] to pokaz przez tlenik jak sie wstydzisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san Wskakuje na raczki łuuuu ..... heart heart  eek eek eek ale Ty jestes ciezki sweatdrop Wcale nie ... ałuje usteczka :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:21 am
M-Teen Kitty ShadowCat hej Oziu *przytuuuuuuul* whee zobacz... dzięki opcusiowi znoof tu jestem biggrin .... na czyjeś nieszczęście xp hej eMciu whee *przytuuuuuuuul ogromniasty* 4laugh siemka biggrin pięknie wyglądasz w tym złotq na głoowce whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:21 am
Falcone Ozzwald ja sie nie martwie... bo i tak panny na mnie leca... ah .......... tez bym tak chciał stare nie chciałbyś... bo on za prawie wszystkie te panny mógłby polecieć... sanki, a może nawet by związał się emocjonalnie z kolegą z pokoju o ksyywce "Rzeźnik"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|