|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:03 am
Omega Sun BeeWolf_san to witaj witaj  ninja a to co za obcalowywanki wink ? i co Ty masz w sygnaturce eek jek Kotku        e jakie obcałowywanki ...  hihi:*  A w sygnaturce mam no jak to co ... no .. widac prawda wink Lethiel jak to ? czy ja jestem człowiek niespodzianka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:08 am
Omega Sun BeeWolf_san to witaj witaj  ninja a to co za obcalowywanki wink ? i co Ty masz w sygnaturce eek witaj Omi 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:08 am
no widac widac stare sweatdrop :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:09 am
Lethiel witaj Omi 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee czesc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:10 am
Omega Sun no widac widac stare sweatdrop :* mam skasowac ?      
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:10 am
Lethiel Addik szanowne panstwo .... moj wywiad donosi ze kity ma problemy z kmpem { procek sie jej grzeje } i niemoze chwilowo buc z nami ... sad gonk gonk gonk OMG !!! nieeeee crying gonk zaaaaa coo ??!! gonk xd xd twisted xd xd bujaj się.. xp witajcie.... opcuś... ty to jesteś debeściak whee heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:11 am
BeeWolf_san Lethiel jak to ? czy ja jestem człowiek niespodzianka? hm.. w tym wypadq mialam na mysli bardziej.. panne kitty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:12 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel jak to ? czy ja jestem człowiek niespodzianka? hm.. w tym wypadq mialam na mysli bardziej.. panne kitty xd tja? do prawdy? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:13 am
Kitty ShadowCat Lethiel Addik szanowne panstwo .... moj wywiad donosi ze kity ma problemy z kmpem { procek sie jej grzeje } i niemoze chwilowo buc z nami ... sad gonk gonk gonk OMG !!! nieeeee crying gonk zaaaaa coo ??!! gonk xd xd twisted xd xd bujaj się.. xp popsiułaś niespodzianke crying crying crying *wskakooje pod fotelik* *wystawia gloowke* sad .. jak tu nawet hoośtaweczki nie ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:13 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel jak to ? czy ja jestem człowiek niespodzianka? hm.. w tym wypadq mialam na mysli bardziej.. panne kitty xd no wiesz co ;( ... cowa sie za omege pokashuje palushkiem ona jest Bee... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:14 am
*wlatuje na skrzydlach* *palła sie we framuge okna* ouć! @.@ *otrzpuje sie i ląduje XD* kurde Firefox mi nie działa _ _" musze korzytsac z IE xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:15 am
BeeWolf_san Lethiel hm.. w tym wypadq mialam na mysli bardziej.. panne kitty xd no wiesz co ;( ... cowa sie za omege pokashuje palushkiem ona jest Bee... whee ojej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel Addik szanowne panstwo .... moj wywiad donosi ze kity ma problemy z kmpem { procek sie jej grzeje } i niemoze chwilowo buc z nami ... sad gonk gonk gonk OMG !!! nieeeee crying gonk zaaaaa coo ??!! gonk xd xd twisted xd xd bujaj się.. xp popsiułaś niespodzianke crying crying crying *wskakooje pod fotelik* *wystawia gloowke* sad .. jak tu nawet hoośtaweczki nie ma crying oh... jest mi naprawde z tego powodu pshykro.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Lethiel jak to ? czy ja jestem człowiek niespodzianka? hm.. w tym wypadq mialam na mysli bardziej.. panne kitty xd no wiesz co ;( ... cowa sie za omege pokashuje palushkiem ona jest Bee... whee ooo... *glaszcze po lepq* ty tesh jesteś panem niespodzianką 3nodding whee xd witaj Mciu 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|