|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:10 am
BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san Falcone witam cie wolfie .......... Ehe ... cze...  fajny gif w sygnaturce whee ........ mnie sie tez podoba .  ta ... mi tesh pasi .... tylko ni gzyba niekce powiedziec z jakiego to anime ... question stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:12 am
Addik BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san Falcone witam cie wolfie .......... Ehe ... cze...  fajny gif w sygnaturce whee ........ mnie sie tez podoba .  ta ... mi tesh pasi .... tylko ni gzyba niekce powiedziec z jakiego to anime ... question stressed Ty niechcesz powiedzieć czy co bo nierozumiem co napisałeś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:15 am
BeeWolf_san Ty niechcesz powiedzieć czy co bo nierozumiem co napisałeś.  tylko dziwie sie reakcji tej dziewczyny ................ zwykle to cos w stylu "Love Hina" >>> leci daleko , a ta jest twarda ........... tez chce taka laske whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:16 am
pytalem sie ciebie jush 3 razy z jakiego to anime ... a ty chyba tego nie zauwazyles albo mnie olales ... no wiec z jakiego question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:16 am
Falcone BeeWolf_san Ty niechcesz powiedzieć czy co bo nierozumiem co napisałeś.  tylko dziwie sie reakcji tej dziewczyny ................ zwykle to cos w stylu "Love Hina" >>> leci daleko , a ta jest twarda ........... tez chce taka laske whee Trzeba sie umiec zabrać Falc 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:18 am
Addik pytalem sie ciebie jush 3 razy z jakiego to anime ... a ty chyba tego nie zauwazyles albo mnie olales ... no wiec z jakiego question A nie niewidziałęm bo pisałęm posta i wychodziłem biggrin .... domokun  nie wiem z jakiego anime
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:20 am
czesc opcy .... witam opcy .... lurk? opcy ... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:21 am
BeeWolf_san Trzeba sie umiec zabrać Falc   no jak ja nie dostane z glana , albo z piąchy w ryj to juz sukces sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:25 am
dobra trzymajcie sie
i pamitajcie "niech moc bedzie z wami" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:25 am
szanowne panstwo .... moj wywiad donosi ze kity ma problemy z kmpem { procek sie jej grzeje } i niemoze chwilowo buc z nami ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:26 am
Falcone BeeWolf_san Trzeba sie umiec zabrać Falc   no jak ja nie dostane z glana , albo z piąchy w ryj to juz sukces sweatdrop wiesz zdradze ci sekret, dziewczyny nie lubia jak podchodzi do nich nieznajomy i je łąpie, za kobiece czesci ciała, to cie kopia moze najpierw z nimi pogadaj, ale to tylko takie moje glupie teorie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:31 am
Addik szanowne panstwo .... moj wywiad donosi ze kity ma problemy z kmpem { procek sie jej grzeje } i niemoze chwilowo buc z nami ... sad straszne...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:34 am
Addik BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san Trzeba sie umiec zabrać Falc   no jak ja nie dostane z glana , albo z piąchy w ryj to juz sukces sweatdrop wiesz zdradze ci sekret, dziewczyny nie lubia jak podchodzi do nich nieznajomy i je łąpie, za kobiece czesci ciała, to cie kopia moze najpierw z nimi pogadaj, ale to tylko takie moje glupie teorie.  ja tam troche tego nie kapooje .... wiekszosc mowi mi ze pierw prezenciki i bajerowanie a potem pytanie .... a ja robie to troche inaczej ... pierw mowie jej prosto w oczy ze mi sie podoba i ze do niej startuje , jednoczesnie pytam sie czy mam jakies szanse ... a dopiero potem staram sie ile sil zeby ja jakos zadowolic ... co o tym sadzicie question pytanie czy kiedy kolwiek sie udało ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|