|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:32 am
Falcone Addik Falcone 180 cm .... a co question to jestes mały blaugh ......... ja mam 185 i jestem jednym z niszych w klasie sweatdrop a do ktoorej klasy chodzisz bo ja dopiero pierwszej technikum ... a te 180 cm to tak w przyblizeniu bo sie ostatnio niemiezylem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:34 am
Addik a do ktoorej klasy chodzisz bo ja dopiero pierwszej technikum ... a te 180 cm to tak w przyblizeniu bo sie ostatnio niemiezylem ... a no ja do pierwszej liceum ............. buahahahaha........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:35 am
Now Playing >>> Stabbing westward : Save yourself whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:38 am
Falcone Addik a do ktoorej klasy chodzisz bo ja dopiero pierwszej technikum ... a te 180 cm to tak w przyblizeniu bo sie ostatnio niemiezylem ... a no ja do pierwszej liceum ............. buahahahaha........ a ja mam 162cm, skonczylem juz szkole i ojczyzna mnie nie chce bo nie dosc ze mam krzywy kregoslup to jestem wariatem z papierami na to wszystko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:40 am
Ozzwald Falcone Addik a do ktoorej klasy chodzisz bo ja dopiero pierwszej technikum ... a te 180 cm to tak w przyblizeniu bo sie ostatnio niemiezylem ... a no ja do pierwszej liceum ............. buahahahaha........ a ja mam 162cm, skonczylem juz szkole i ojczyzna mnie nie chce bo nie dosc ze mam krzywy kregoslup to jestem wariatem z papierami na to wszystko... nie martw sie ... nie wzrost czyni czlowieka wartosciowym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:41 am
Ozzwald Falcone Addik a do ktoorej klasy chodzisz bo ja dopiero pierwszej technikum ... a te 180 cm to tak w przyblizeniu bo sie ostatnio niemiezylem ... a no ja do pierwszej liceum ............. buahahahaha........ a ja mam 162cm, skonczylem juz szkole i ojczyzna mnie nie chce bo nie dosc ze mam krzywy kregoslup to jestem wariatem z papierami na to wszystko... wiesz mowia ze male jest piekne sweatdrop ........... a z szalenstwa plynie wielka madrosc ktorej nie moga pojac zwyczajni ludzie wink .............. wiem z doswiadczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:41 am
Addik Ozzwald Falcone Addik a do ktoorej klasy chodzisz bo ja dopiero pierwszej technikum ... a te 180 cm to tak w przyblizeniu bo sie ostatnio niemiezylem ... a no ja do pierwszej liceum ............. buahahahaha........ a ja mam 162cm, skonczylem juz szkole i ojczyzna mnie nie chce bo nie dosc ze mam krzywy kregoslup to jestem wariatem z papierami na to wszystko... nie martw sie ... nie wzrost czyni czlowieka wartosciowym. ja sie nie martwie... bo i tak panny na mnie leca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:43 am
Ozzwald ja sie nie martwie... bo i tak panny na mnie leca... ah .......... tez bym tak chciał stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Addik Ozzwald Falcone Addik a do ktoorej klasy chodzisz bo ja dopiero pierwszej technikum ... a te 180 cm to tak w przyblizeniu bo sie ostatnio niemiezylem ... a no ja do pierwszej liceum ............. buahahahaha........ a ja mam 162cm, skonczylem juz szkole i ojczyzna mnie nie chce bo nie dosc ze mam krzywy kregoslup to jestem wariatem z papierami na to wszystko... nie martw sie ... nie wzrost czyni czlowieka wartosciowym. ja sie nie martwie... bo i tak panny na mnie leca... no ... ale jak wymieniaja walory to zawsze ... "WYSOKI i przystojny i cosiq jeszcze "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hello everybody I'm back to life twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:45 am
Jaswinder Hello everybody I'm back to life twisted helloooo ... *pzrzytuuulll*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:45 am
Jaswinder Hello everybody I'm back to life twisted witamy witamy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:46 am
Jaswinder Hello everybody I'm back to life twisted czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:46 am
aaaaaaaale jeeeeestem zmęczoba... *pada na fotelik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:47 am
Jaswinder aaaaaaaale jeeeeestem zmęczoba... *pada na fotelik* nbie trza bylo tyla majoowkowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|