|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:17 am
Ntsumi_Aya Addik *wchodzi mokry z wlosami postawionymi deba ...* Kto to zrobil scream exclaim Przyznac sie bo powybijam wszystkich oprocz ozaa i ayi blaugh nieewiem xd (pewnie sie samo zrobilo whee ) xd xd xd xd xd ty mały nie badz taki pewien swego .............. ze mna nie masz szans twisted .......... (sorka problemy techniczne zmusiły mnie do malej przerwy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:20 am
Ann_Miho Może ktoś by miał ochotę na konkurs?? Quote: Konkurs na komiks historycznyEpizody powstania warszawskiego Zapraszamy do udzialu wszystkich tworcow, rysownikow i scenarzystow, znanych i nieznanych, poczatujacych i zaawansowanych termin do 30 czerwca 2005 roku Bliższe informacje, regulamin oraz materialy pomocnicze na stronie www.pw44.pl gdybym ja jeszcze wiedział jak przebiuegało powtanie warszawskie xd historia to nie jest moja dobra strona sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:20 am
Falcone Ntsumi_Aya Addik *wchodzi mokry z wlosami postawionymi deba ...* Kto to zrobil scream exclaim Przyznac sie bo powybijam wszystkich oprocz ozaa i ayi blaugh nieewiem xd (pewnie sie samo zrobilo whee ) xd xd xd xd xd ty mały nie badz taki pewien swego .............. ze mna nie masz szans twisted .......... (sorka problemy techniczne zmusiły mnie do malej przerwy) tylko nie maly .... scream ja mam seledynowy pas w walce nunczaq i tylko nie maly scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:23 am
Addik Falcone Ntsumi_Aya Addik *wchodzi mokry z wlosami postawionymi deba ...* Kto to zrobil scream exclaim Przyznac sie bo powybijam wszystkich oprocz ozaa i ayi blaugh nieewiem xd (pewnie sie samo zrobilo whee ) xd xd xd xd xd ty mały nie badz taki pewien swego .............. ze mna nie masz szans twisted .......... (sorka problemy techniczne zmusiły mnie do malej przerwy) tylko nie maly .... scream ja mam seledynowy pas w walce nunczaq i tylko nie maly scream a ile masz wzrostu question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:25 am
helo Ozzy ............. tak wogule skad masz ta ksywe question .......... bo w mojim ulubionym serialu "Drew Carey" jest Ozzwald ale to kompletne przeciwienstwo ciebie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:28 am
czesc .... [ ci idioci zalali wieze .... (gaiowa ) ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:29 am
Falcone helo Ozzy ............. tak wogule skad masz ta ksywe question .......... bo w mojim ulubionym serialu "Drew Carey" jest Ozzwald ale to kompletne przeciwienstwo ciebie sweatdrop zaczelo sie od Ozzy... ale na ktorejs imprezie kukus nieswiadomie zaczol mowic do mnie ozzwald (zasada jak z imionami np Jaś i Jan) to ma byc jakgby bardziej wynosla forma Ozzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:30 am
Addik Falcone 180 cm .... a co question to jestes mały blaugh ......... ja mam 185 i jestem jednym z niszych w klasie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:32 am
Ozzwald zaczelo sie od Ozzy... ale na ktorejs imprezie kukus nieswiadomie zaczol mowic do mnie ozzwald (zasada jak z imionami np Jaś i Jan) to ma byc jakgby bardziej wynosla forma Ozzy dobrze wiedziec 3nodding ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|