|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:03 am
ninja *slychac glos* ninja witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:04 am
~~lena-undesaid~~ ninja witka biggrin dawno tu mnie nie było czesc.. biggrin To karygodny czyn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:06 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ ninja witka biggrin dawno tu mnie nie było czesc.. biggrin To karygodny czyn... npo bo sie w tibie wciagnelam razz A co tam u was??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:08 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ ninja witka biggrin dawno tu mnie nie było czesc.. biggrin To karygodny czyn... npo bo sie w tibie wciagnelam razz A co tam u was?? wszystko po staremu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok, lece bo zaraz dokona sie na mnie mord... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon ninja *slychac glos* ninja witam czesc ... jak tak dalej poojdzie to tylko to bede moowil ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:15 am
*biega po pokoju trymajac sie za glowe i krzyczy* Od tej ciszy mozna zwariowac exclaim eek crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:16 am
Addik *biega po pokoju trymajac sie za glowe i krzyczy* Od tej ciszy mozna zwariowac exclaim eek crying gonk *kopie go w krocze* uspokoj sie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:18 am
Addik *biega po pokoju trymajac sie za glowe i krzyczy* Od tej ciszy mozna zwariowac exclaim eek crying gonk nie krzycz tak bo nie slysze jak mi rzesy rosna... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:21 am
opcy Addik *biega po pokoju trymajac sie za glowe i krzyczy* Od tej ciszy mozna zwariowac exclaim eek crying gonk *kopie go w krocze* uspokoj sie! auuu ... * podbiega do lodoofki , wyciaga z niej worek z lodem i wklada se w gacie ...* sssssss..... boli crying *siada w kacie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:25 am
Nyaaa niemcy wydaja te gazete CLAMPa razem z figurkami szchowymi nyaaa ze tez nie znam zadnego niemieckieog sklepu mangowego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:28 am
niiieeee ... dluzej nie wytrzymam ... exclaim
*wyciaga z lodoofki browara , wypija go na raz , zuca za siebie puszke , wyciaga z kieszeni plyte cd , wlacza wieze i puszcza "Tool" - "Lateraluca " na caly regulator ... siada opierajac sie o glosnik *
Tak jush lepiej ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:29 am
Addik niiieeee ... dluzej nie wytrzymam ... exclaim *wyciaga z lodoofki browara , wypija go na raz , zuca za siebie puszke , wyciaga z kieszeni plyte cd , wlacza wieze i puszcza "Tool" - "Lateraluca " na caly regulator ... siada opierajac sie o glosnik * Tak jush lepiej .... Nyaaa eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|