|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:05 am
Ozzwald *chwieje sie na nogach* nie sadzile ze tak zareagujesz... czesc Ozual *przestaje go bić* nie rób tego więcej... nie mów o umieraniu plzzz... *siada na kolankach i przytuuuuuuula* crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:07 am
Rynn the Vampire Addik Rynn the Vampire Addik Rynn the Vampire ... yyy ... co to za bzytki sign question a ktory konkretnie? Bo tam random siggy jest, i troche obrazkow tam jest wpkowanych...ziomek i jego palec {********} blaugh yyy .... mialem hwilowy brak neta w kafejce ... crying Misiek, to jest Kukus :>>> heart widzę, że przemknęło niezauważone...
Hejeczka Kitty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:07 am
idę z psem... niedłoogo wracam.. 3majcie się kotki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:17 am
pamietam jak moj kot umarl wiele lat temu, mhmhmh nie juz tego niepamietam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:19 am
Ozual pamietam jak moj kot umarl wiele lat temu, mhmhmh nie juz tego niepamietam xd ja pamietam jak zdechla moja swinka morska... jej zwloki wsadzilem do pudelka po klockach lego, wziolem saperke i ja zakopalem w lasku za domem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:23 am
Ozzwald Ozual pamietam jak moj kot umarl wiele lat temu, mhmhmh nie juz tego niepamietam xd ja pamietam jak zdechla moja swinka morska... jej zwloki wsadzilem do pudelka po klockach lego, wziolem saperke i ja zakopalem w lasku za domem.... i pozostańmy przy wersji, że ty tam tylko świnkę morską zakopałeś xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:23 am
Rynn the Vampire Ozual jakies gnojki wczoraj obzucily moj oszklony balkon jajami scream zauwazylem to wtedy kiedy te jaja wyschnely stressed nawet niewiecie jak trudno wymyc ogromne okna z zeschnietych jaj, stojac w dodatku na drugim pietrze nad chodowla kaktus�w sasiadow, do tej pory czuje igly crying jakim cudem te "gnojki" tak wysoko tymi jajkami dorzucily?ja moge 3 pietro obrzicac... ty chyba nie mieszkasz w wawie Ozuwal..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:34 am
jush jestem... whee
na dworze to zdechnac... gonk dobrze ze mam klime w domu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:34 am
Kitty ShadowCat jush jestem... whee na dworze to zdechnac... gonk dobrze ze mam klime w domu sweatdrop a ja butle mineralki mam... EDIT: i wolna chate do jutra... ale moze sie dzisaj do hotelu przeniose.. ktory jest 400m dalej..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:39 am
Ozzwald Kitty ShadowCat jush jestem... whee na dworze to zdechnac... gonk dobrze ze mam klime w domu sweatdrop a ja butle mineralki mam... EDIT: i wolna chate do jutra... ale moze sie dzisaj do hotelu przeniose.. ktory jest 400m dalej.. czarni do ciebie w nocy przyjda buhaha biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|