|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:40 am
Kiray Ozzwald Kiray Czesc wszystkim Ozzwald "mam dwa samochody i ladne mieszkanie laski leca na mnie, pozwalam se na nie" To jest bardzo prawdopodobne, albo kogos opluli stressed Bylego dzielnicowego Make... Ty sie ciesz ze do Ciebie antyterrorystow nie wyslali smile Maka jest teraz w kryminalnych... a jak sie dowie, ze Ozz to moja rodzina to jestem, kurde, martwy... a jesli mnie sie uczepi Maka to tych dwoch powiesze, frajerow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:40 am
Kiray Ozzwald Kiray Czesc wszystkim Ozzwald "mam dwa samochody i ladne mieszkanie laski leca na mnie, pozwalam se na nie" To jest bardzo prawdopodobne, albo kogos opluli stressed Bylego dzielnicowego Make... Ty sie ciesz ze do Ciebie antyterrorystow nie wyslali smile czarne to moga mi jutro o 6 wpasc jak juz... bo to ich godziny dzialan... biora z zaskoczenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:42 am
Kukus Kiray Ozzwald Kiray Czesc wszystkim Ozzwald "mam dwa samochody i ladne mieszkanie laski leca na mnie, pozwalam se na nie" To jest bardzo prawdopodobne, albo kogos opluli stressed Bylego dzielnicowego Make... Ty sie ciesz ze do Ciebie antyterrorystow nie wyslali smile Maka jest teraz w kryminalnych... a jak sie dowie, ze Ozz to moja rodzina to jestem, kurde, martwy... a jesli mnie sie uczepi Maka to tych dwoch powiesze, frajerow Nie wieszaj tylko ich wyslemy razem z Destem do Wola parku Ja spadam musze do sklepu wyjsc i polaka sie pouczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:44 am
Kiray Nie wieszaj tylko ich wyslemy razem z Destem do Wola parku Ja spadam musze do sklepu wyjsc i polaka sie pouczyc na oboz pojada... beda sie koncentrowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:50 am
*wlatooje do guildi* witajcie whee heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:51 am
Addik Rynn the Vampire Addik Rynn the Vampire ... yyy ... co to za bzytki sign question a ktory konkretnie? Bo tam random siggy jest, i troche obrazkow tam jest wpkowanych...ziomek i jego palec {********} blaugh yyy .... mialem hwilowy brak neta w kafejce ... crying Misiek, to jest Kukus :>>> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:52 am
Kitty ShadowCat *wlatooje do guildi* witajcie whee heart 4laugh czesc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:52 am
Kitty ShadowCat *wlatooje do guildi* witajcie whee heart 4laugh czesc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:54 am
mhraa, co za piękne pshywitanko *tuuuuli Ozza i Addika* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:56 am
Kitty ShadowCat mhraa, co za piękne pshywitanko *tuuuuli Ozza i Addika* whee 4laugh widze ze humorek dopisuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:58 am
Ozzwald Kitty ShadowCat mhraa, co za piękne pshywitanko *tuuuuli Ozza i Addika* whee 4laugh widze ze humorek dopisuje... niom... ...pogoda jest shliczniutka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:59 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat mhraa, co za piękne pshywitanko *tuuuuli Ozza i Addika* whee 4laugh widze ze humorek dopisuje... niom... ...pogoda jest shliczniutka heart tak... piekny dzien na smierc... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|