|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:17 am
Rynn the Vampire Addik Rynn the Vampire ... yyy ... co to za bzytki sign question a ktory konkretnie? Bo tam random siggy jest, i troche obrazkow tam jest wpkowanych...ziomek i jego palec {********} blaugh yyy .... mialem hwilowy brak neta w kafejce ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:22 am
czemu sie niecierpliwish question aparopos ... ja tesh sie niecierpliwie bo yumi powiedzaiala ze zaraz wraca i tak jush zginela na pool godziny ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:24 am
Addik czemu sie niecierpliwish question aparopos ... ja tesh sie niecierpliwie bo yumi powiedzaiala ze zaraz wraca i tak jush zginela na pool godziny ... a nie nic @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:26 am
|
|
|
|
|
|
|
"mam dwa samochody i ladne mieszkanie laski leca na mnie, pozwalam se na nie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Addik czemu sie niecierpliwish question aparopos ... ja tesh sie niecierpliwie bo yumi powiedzaiala ze zaraz wraca i tak jush zginela na pool godziny ... a nie nic @_@ no pewnie ze nic ... lodzie tak ida se po miescie i nagle wariuja ... i zamykaja ih wtedy w szpitalah .. i dostaja kaftaniki co by im zimno nie bylo . blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:29 am
Czesc wszystkim Ozzwald "mam dwa samochody i ladne mieszkanie laski leca na mnie, pozwalam se na nie" To jest bardzo prawdopodobne, albo kogos opluli stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:30 am
Kiray Czesc wszystkim Ozzwald "mam dwa samochody i ladne mieszkanie laski leca na mnie, pozwalam se na nie" To jest bardzo prawdopodobne, albo kogos opluli stressed Bylego dzielnicowego Make...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:31 am
Kiray Czesc wszystkim Ozzwald "mam dwa samochody i ladne mieszkanie laski leca na mnie, pozwalam se na nie" To jest bardzo prawdopodobne, albo kogos opluli stressed czesc ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:32 am
Addik Akiko Tamashii Addik czemu sie niecierpliwish question aparopos ... ja tesh sie niecierpliwie bo yumi powiedzaiala ze zaraz wraca i tak jush zginela na pool godziny ... a nie nic @_@ no pewnie ze nic ... lodzie tak ida se po miescie i nagle wariuja ... i zamykaja ih wtedy w szpitalah .. i dostaja kaftaniki co by im zimno nie bylo . blaugh nyuuuu *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:34 am
Ozzwald Kiray Czesc wszystkim Ozzwald "mam dwa samochody i ladne mieszkanie laski leca na mnie, pozwalam se na nie" To jest bardzo prawdopodobne, albo kogos opluli stressed Bylego dzielnicowego Make... Ty sie ciesz ze do Ciebie antyterrorystow nie wyslali smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:36 am
no ... a miala byc tylko zwykla biba ... i kooltoralna rozmofa ...
lathiel przyszla wkoncu czy nie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:39 am
Addik no ... a miala byc tylko zwykla biba ... i kooltoralna rozmofa ... lathiel przyszla wkoncu czy nie question No wiesz rozmowa byla kulturalna(nie wiem czy dobrze pisze bo kaca mam wink ) na temat antysemityzmu i przyszlosci Polski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:39 am
Addik no ... a miala byc tylko zwykla biba ... i kooltoralna rozmofa ... lathiel przyszla wkoncu czy nie question nie rozmowa byla kulturalna.. o paryiotyzmie rozmawialismy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|