|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:27 am
Kukus Delein Kukus nic im nie mów... oni też mogą być wtykami Tak Kukus, ja szczególnie. Tylko tu siedzę i węszę na kogo by tu nakapować... widzisz, Ozzy... ja ci zawsze mówiłem, że ona jakas jest lipna xp Dzięki...wiedziałam, ze mogę na ciebie liczyć... sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:28 am
Ozzwald Ja wam ludzie powiem jedno.. to DEST mnie sprzedal.. to juz ustalilismy... sprawdziłeś czy nie ma podsłuchów i podglądów? ja przeszukałem pokój, u mnie czysto... przynieść ci wykrywacz pluskw czy masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:28 am
Delein Ozzwald Ja wam ludzie powiem jedno.. to DEST mnie sprzedal.. to juz ustalilismy... DEST? eek ja to mu załatwię karnet na obóz, normalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:29 am
Kukus Ozzwald Ja wam ludzie powiem jedno.. to DEST mnie sprzedal.. to juz ustalilismy... sprawdziłeś czy nie ma podsłuchów i podglądów? ja przeszukałem pokój, u mnie czysto... przynieść ci wykrywacz pluskw czy masz? juz oblukalem wszystko... moj pokuj czysty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:30 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Ja wam ludzie powiem jedno.. to DEST mnie sprzedal.. to juz ustalilismy... sprawdziłeś czy nie ma podsłuchów i podglądów? ja przeszukałem pokój, u mnie czysto... przynieść ci wykrywacz pluskw czy masz? juz oblukalem wszystko... moj pokuj czysty... ja tu widze ze afera jakas sie szykuje ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:31 am
Kukus Delein Ozzwald Ja wam ludzie powiem jedno.. to DEST mnie sprzedal.. to juz ustalilismy... DEST? eek ja to mu załatwię karnet na obóz, normalnie A tak btw, to dawno go tu nie było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:31 am
kukus ja cos czuje ze te gamonie czyms przez okno rzucali i kogos trafili....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:36 am
Ozzwald kukus ja cos czuje ze te gamonie czyms przez okno rzucali i kogos trafili.... no ... bo mi sie wydaje ze jak ktos czyms zuca to ma zamiar w cos trafic ... blaugh np ludzi ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:41 am
Okej, ja mykam na RO...trzymajta się! ^^ *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:52 am
Cześć ludzie ^^!!
co tu za afera odchodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:54 am
Rynn the Vampire Cześć ludzie ^^!!
co tu za afera odchodzi? czesc ... a co do aderki to ja sam niewiem o co chasi ... niemam polskih znakoof i czasem przez te hieroglify niemoge sie przebic .. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:56 am
Addik Rynn the Vampire Cześć ludzie ^^!!
co tu za afera odchodzi? czesc ... a co do aderki to ja sam niewiem o co chasi ... niemam polskih znakoof i czasem przez te hieroglify niemoge sie przebic .. crying ojc, przepraszam, juz nie bede uzywac 3nodding zapominam o tych problemach z krzaczkami ciagle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:59 am
Rynn the Vampire ... yyy ... co to za bzytki sign question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:10 am
Addik Rynn the Vampire ... yyy ... co to za bzytki sign question a ktory konkretnie? Bo tam random siggy jest, i troche obrazkow tam jest wpkowanych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|