|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:14 am
*puff* Avsko! Ale mam humora! Pogoda piękna, trunk mi tu jakiś lata przed nosem, Nirvana mi tu w radiu pogrywa, po południu szykuja się babskie pogaduchy, normalnie żyć nie umierać ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:17 am
Delein *puff* Avsko! Ale mam humora! Pogoda piękna, trunk mi tu jakiś lata przed nosem, Nirvana mi tu w radiu pogrywa, po południu szykuja się babskie pogaduchy, normalnie żyć nie umierać ^^ a mi sie szykuje przesluchanie na komisariacie.. jeszcze nie wiem czy jako swiadek czy oskarzony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:18 am
Ozzwald Delein *puff* Avsko! Ale mam humora! Pogoda piękna, trunk mi tu jakiś lata przed nosem, Nirvana mi tu w radiu pogrywa, po południu szykuja się babskie pogaduchy, normalnie żyć nie umierać ^^ a mi sie szykuje przesluchanie na komisariacie.. jeszcze nie wiem czy jako swiadek czy oskarzony... eek O kurde...cóżeś przeskrobał?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:19 am
Delein Ozzwald Delein *puff* Avsko! Ale mam humora! Pogoda piękna, trunk mi tu jakiś lata przed nosem, Nirvana mi tu w radiu pogrywa, po południu szykuja się babskie pogaduchy, normalnie żyć nie umierać ^^ a mi sie szykuje przesluchanie na komisariacie.. jeszcze nie wiem czy jako swiadek czy oskarzony... eek O kurde...cóżeś przeskrobał? jeszcze nie wiem... narazie siedze w domu i udaje ze mnie nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:20 am
Ozzwald Delein Ozzwald Delein *puff* Avsko! Ale mam humora! Pogoda piękna, trunk mi tu jakiś lata przed nosem, Nirvana mi tu w radiu pogrywa, po południu szykuja się babskie pogaduchy, normalnie żyć nie umierać ^^ a mi sie szykuje przesluchanie na komisariacie.. jeszcze nie wiem czy jako swiadek czy oskarzony... eek O kurde...cóżeś przeskrobał? jeszcze nie wiem... narazie siedze w domu i udaje ze mnie nie ma... No ładnie ładnie... Mam nadzieję, że to nic poważnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:24 am
Delein Ozzwald Delein *puff* Avsko! Ale mam humora! Pogoda piękna, trunk mi tu jakiś lata przed nosem, Nirvana mi tu w radiu pogrywa, po południu szykuja się babskie pogaduchy, normalnie żyć nie umierać ^^ a mi sie szykuje przesluchanie na komisariacie.. jeszcze nie wiem czy jako swiadek czy oskarzony... eek O kurde...cóżeś przeskrobał? nic im nie mów... oni też mogą być wtykami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:26 am
Kukus Delein Ozzwald Delein *puff* Avsko! Ale mam humora! Pogoda piękna, trunk mi tu jakiś lata przed nosem, Nirvana mi tu w radiu pogrywa, po południu szykuja się babskie pogaduchy, normalnie żyć nie umierać ^^ a mi sie szykuje przesluchanie na komisariacie.. jeszcze nie wiem czy jako swiadek czy oskarzony... eek O kurde...cóżeś przeskrobał? nic im nie mów... oni też mogą być wtykami Ja wam ludzie powiem jedno.. to DEST mnie sprzedal.. to juz ustalilismy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald jeszcze nie wiem... narazie siedze w domu i udaje ze mnie nie ma... ty... a może im się rozchodzi o nasze plany puczu... formatuj dysk... ja też ukrywam dowody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus nic im nie mów... oni też mogą być wtykami Tak Kukus, ja szczególnie. Tylko tu siedzę i węszę na kogo by tu nakapować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ja wam ludzie powiem jedno.. to DEST mnie sprzedal.. to juz ustalilismy... DEST? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kukus nic im nie mów... oni też mogą być wtykami Tak Kukus, ja szczególnie. Tylko tu siedzę i węszę na kogo by tu nakapować... widzisz, Ozzy... ja ci zawsze mówiłem, że ona jakas jest lipna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|