|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:41 am
czy jesli Euri zrobila mi obrazek z gotowej bazy (minkla) to musze zachowac podpis autorki tej bazy jesli chce wykorzystac rysunek do sygnaturki na gai? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin *wchodzi odrobine zaspana z kubkiem kawy w rece* Witam wink U was też taka sliczna pogoda ?? ^^ niom... 27 stopni heart mam dla ciebie rysuneczek ale nie zeskanowany... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin *wchodzi odrobine zaspana z kubkiem kawy w rece* Witam wink U was też taka sliczna pogoda ?? ^^ Tiak ^ ^ Nyo piesek wreszcie usnal ^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:42 am
Kitty ShadowCat novelin *wchodzi odrobine zaspana z kubkiem kawy w rece* Witam wink U was też taka sliczna pogoda ?? ^^ niom... 27 stopni heart mam dla ciebie rysuneczek ale nie zeskanowany... 3nodding O dziekuje whee Ha! czyli cala Polska oswiecona hehe razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:43 am
Omega Sun czy jesli Euri zrobila mi obrazek z gotowej bazy (minkla) to musze zachowac podpis autorki tej bazy jesli chce wykorzystac rysunek do sygnaturki na gai? sweatdrop Nie wiem sweatdrop chyba nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:45 am
Kurcze, az sie prosi isc zagrac w kosza albo w siate ^^ no coz ale to pozniej smile
Teraz czeka mnie projekt z biologii gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:48 am
Sei chan Omega Sun czy jesli Euri zrobila mi obrazek z gotowej bazy (minkla) to musze zachowac podpis autorki tej bazy jesli chce wykorzystac rysunek do sygnaturki na gai? sweatdrop Nie wiem sweatdrop chyba nie sweatdrop hmm to dopisze kto jest autorem bazy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:51 am
*lodoofka zaczyna podskakiwac , z pod dzwiczek wydobywa sie para , drzwi sie otwieraja oslepiajac wszystkich bialym swiatlem i wylania sie addik . *
Siema wszystkim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:53 am
Neilameane *wchodzi cichutko przez drzwi, siada na swoim obrotowym, czarnym krzeslku i rozgladajac sie po obecnych, wcina cukierski, co mamusia je wlasnie przyniosla* witam biggrin ups ... to jush chyba nie aktualne ... tak to jush jest jak sie pisze posta a po dodaniu wyzuca cie gdzies w srodku ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|