|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:16 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat mam zamiar pojechać na całego xd tylko moja ofiara śpi stare a co znowu knujesz?????? moi i mojego kolegi rodzice gdzieś poleźli, moja siostra u babci a ja sama zostałam z tym erotomanem xd oho... zaraz się zacznie... obudził się.... znowu będzie proobował mnie rozebrać... stare to po ryju go! *wyciąga z shafy bejsbola* w sumie to mash rację... przywale mu to będzie trzymał swoje łapska z dala od mojej bielizny 3nodding xd jest tylko jeden problem... boję się zasnąć bo nie wiadomo czy w czasie snu przestanę być dziewicą... z moim kumplem wszystko jest moshliwe gonk xd chyba bys zauwazyla............... a co zamkow w domu nie macie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:32 pm
dobra ja spadam..........
jakby co to kopnij gnojka w jaja najmocniej jak potrafisz.........
a jak sie skuli z bolu to popraw mu w ryja z kolanka........
domokun
taaa....... to byla rada od dobrego wujka Opcego!
dobrejnocy zycze......... scream Spac mi tam a nie macac sie pod kołdrą!!!!!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:19 am
xd ...
Heloł ludki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:24 am
*wchodzi cichutko przez drzwi, siada na swoim obrotowym, czarnym krzeslku i rozgladajac sie po obecnych, wcina cukierski, co mamusia je wlasnie przyniosla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:31 am
Neilameane *wchodzi cichutko przez drzwi, siada na swoim obrotowym, czarnym krzeslku i rozgladajac sie po obecnych, wcina cukierski, co mamusia je wlasnie przyniosla* z obecnych jestem tylko ja biggrin ... xp .... daj cuksa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:33 am
ale nie na srodku pokoju ... fuuu tylko frajezy maja kaca biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:36 am
BeeWolf ale nie na srodku pokoju ... fuuu tylko frajezy maja kaca biggrin xd to ty w tym momencie powinieneś się zastanowić, bo Ozzwald to dosłownie umiera... łeb mu pękła jak wychodziłem... Luna też jest pod wpływem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:43 am
Czy mi sie wydaje, czy calkiem niedawno miala tu miejsce mala libacja??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:45 am
Kukus BeeWolf ale nie na srodku pokoju ... fuuu tylko frajezy maja kaca biggrin xd to ty w tym momencie powinieneś się zastanowić, bo Ozzwald to dosłownie umiera... łeb mu pękła jak wychodziłem... Luna też jest pod wpływem haha, a michał jak ?? PRzemas chyba ma korki teraz biggrin xd bierze cuksa.... Libacja ... to była walka ozycie,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:45 am
Neilameane Czy mi sie wydaje, czy calkiem niedawno miala tu miejsce mala libacja?? mała? Beeczka zasnął podczas imprezy, a potem polunatykował do taryfy i pojechał do domu... gadaliśmy o polityce, patriotyzmie, kulturze i historii, a to znaczy, że alkoholu było ZA DUŻO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:46 am
Kukus Neilameane Czy mi sie wydaje, czy calkiem niedawno miala tu miejsce mala libacja?? mała? Beeczka zasnął podczas imprezy, a potem polunatykował do taryfy i pojechał do domu... gadaliśmy o polityce, patriotyzmie, kulturze i historii, a to znaczy, że alkoholu było ZA DUŻO Aaaaaha.... *odsowa sie nieznacznie* (nie pija alkoholu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:52 am
Neilameane Kukus Neilameane Czy mi sie wydaje, czy calkiem niedawno miala tu miejsce mala libacja?? mała? Beeczka zasnął podczas imprezy, a potem polunatykował do taryfy i pojechał do domu... gadaliśmy o polityce, patriotyzmie, kulturze i historii, a to znaczy, że alkoholu było ZA DUŻO Aaaaaha.... *odsowa sie nieznacznie* (nie pija alkoholu)ja też ... biggrin Załorzenie było ze wypije kilka piwek, wypiłem jedno 2 otworzyłem i zaczołem pić Voodke :0 ... xp a chłopaki zaczeli gadać o tym co kukus powiedział wiec sie wylaczyłem, bo po alko takie rozmowy sa smieszne biggrin .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:54 am
Hmmm.... No kolega mojego brata raz sobie calego Komandosa w siebie wlal.... ale byla jazda xd xd Co prawda niby slabe wino, ale gosc tez nie ma mocnej glowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|