|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:19 am
Sayokun witaj spowrotem sei i czymaj z dala ten kaftanik *Patrzy się na swoje łapki*Ale ja nie mam żadnego kaftaniku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:20 am
Sei chan Sayokun witaj spowrotem sei i czymaj z dala ten kaftanik *Patrzy się na swoje łapki*Ale ja nie mam żadnego kaftaniku. uff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:21 am
Sayokun Sei chan Sayokun witaj spowrotem sei i czymaj z dala ten kaftanik *Patrzy się na swoje łapki*Ale ja nie mam żadnego kaftaniku. uff Nyu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:21 am
Kagenoyami MissTao ahem. witka wam i PROSZE O UWAGE!GLOSOWANIE W KONKURSIE AVATARKOWYM ROZPOCZETE! (po przezwyciezeniu pewnych problemow... ^^)Glosujemy tutaj!prosze rowniez o jak najczestsze bumpanie ^^ 3nodding Wow eek Wygladasz jak Athena biggrin staralam sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:23 am
Limia Hey Omeha. whee
Eh, widze że rozgadaliście się o broniach, to i ja dorzuce swoje niepotrzebne 5 groszy. ^^' To będzie piekło, battle system znaczy się.... Niepoboba mi sie ten pomysł. Bronie tez z leksza mnie nie kuszą. gonk Jak dla mnie to DOSKNONAŁY pomysl. Gratuluje scarfika wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:30 am
*Patrzy się na ilość topiców*Ale się tego ostatnio namnorzyło, można by sie połowy pozbyć(zwłaszcza tych: "Cześc jestem tu nowy")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:32 am
Kagenoyami Limia Hey Omeha. whee
Eh, widze że rozgadaliście się o broniach, to i ja dorzuce swoje niepotrzebne 5 groszy. ^^' To będzie piekło, battle system znaczy się.... Niepoboba mi sie ten pomysł. Bronie tez z leksza mnie nie kuszą. gonk Jak dla mnie to DOSKNONAŁY pomysl. Gratuluje scarfika wink Rożne rzeczy ludzi kręcą, ja bym chciała żeby do pałek/kijów/siekier/mieczy dodali bicze/pejcze/futrzaste kajdanki. Ooo... Własnie.
Battle system to dobre dla tych co ponawalac sobie chcą, a potem będą biegac po gai pokazując wszystkim swoje jakże doskonałe statystyki. whee Nie dla Limii.
A co do szaliczka, dziękuje, ale nie mam za co w sumie, bo kolega mi dał, głupi to ma zawsze szczęście. ^^' Ponad 100k w itemach z tego cukierka wyciągnełam. Hy hy... Aż mu funduszy na własne potrzeby zabrakło. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:35 am
Sei chan *Patrzy się na ilość topiców*Ale się tego ostatnio namnorzyło, można by sie połowy pozbyć(zwłaszcza tych: "Cześc jestem tu nowy") Proponuję ustanowić Sticky " Witamy nowych " czy coś takiego Rzeczywiście , MissTao wygląda może nie jak Atena , ale na pewno trochę bosko wink xd Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:37 am
mnie battle system rowniez ani ziebie ani grzeje (w aspekcie nawalanki), interesuja mnie tylko jakies fajniste weapony i inne armory, ktore beda czadowo wygladac na avatarku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:37 am
Limia A co do szaliczka, dziękuje, ale nie mam za co w sumie, bo kolega mi dał, głupi to ma zawsze szczęście. ^^' Ponad 100k w itemach z tego cukierka wyciągnełam. Hy hy... Aż mu funduszy na własne potrzeby zabrakło. gonk Heh, ja tez chce takiego.. kolege biggrin DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:38 am
MissTao mnie battle system rowniez ani ziebie ani grzeje (w aspekcie nawalanki), interesuja mnie tylko jakies fajniste weapony i inne armory, ktore beda czadowo wygladac na avatarku xd Teraz tylko trzeba czekac aż broń będzie można kupić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:39 am
MissTao mnie battle system rowniez ani ziebie ani grzeje (w aspekcie nawalanki), interesuja mnie tylko jakies fajniste weapony i inne armory, ktore beda czadowo wygladac na avatarku xd I tu mamy wlasnie widoczna rozbieznosc co do charakteru plci xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:39 am
Dzieeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 7:40 am
Yumehayla Dzieeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^! Hejka Yume!!! JaK tam twój sklepik??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|