|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:48 pm
Welcome M-Teen, your Gaia Gold: 1234
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:48 pm
Dobra... ja juz lece... i pamietajcie kobietki - MASTURBUJCIE SIE!!!! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:51 pm
]Goth bless[ Dobra... ja juz lece... i pamietajcie kobietki - MASTURBUJCIE SIE!!!! 4laugh heart XD papas może do jutra wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:53 pm
dobra ja tez bede lecie 4laugh wink paps motylki lol *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:58 pm
ostatni na polu bitwy.................
3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:00 pm
opcy ostatni na polu bitwy................. 3nodding nie powiedziałabym że ostatni... ja jeszcze jestem i obmyślam złowieszczy plan domokun domo domo domo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:01 pm
Kitty ShadowCat opcy ostatni na polu bitwy................. 3nodding nie powiedziałabym że ostatni... ja jeszcze jestem i obmyślam złowieszczy plan domokun domo domo domo heart no no no....... a panienka czemu nie spi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:02 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy ostatni na polu bitwy................. 3nodding nie powiedziałabym że ostatni... ja jeszcze jestem i obmyślam złowieszczy plan domokun domo domo domo heart no no no....... a panienka czemu nie spi? mam zamiar pojechać na całego xd tylko moja ofiara śpi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:05 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat opcy ostatni na polu bitwy................. 3nodding nie powiedziałabym że ostatni... ja jeszcze jestem i obmyślam złowieszczy plan domokun domo domo domo heart no no no....... a panienka czemu nie spi? mam zamiar pojechać na całego xd tylko moja ofiara śpi stare a co znowu knujesz??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:07 pm
opcy Kitty ShadowCat mam zamiar pojechać na całego xd tylko moja ofiara śpi stare a co znowu knujesz?????? moi i mojego kolegi rodzice gdzieś poleźli, moja siostra u babci a ja sama zostałam z tym erotomanem xd oho... zaraz się zacznie... obudził się.... znowu będzie proobował mnie rozebrać... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:09 pm
no cuż... będu mykać... jak coś to mam w shafie bejsbola i w razie potsheby nie zawacham się go ushyć... domokun xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:09 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat mam zamiar pojechać na całego xd tylko moja ofiara śpi stare a co znowu knujesz?????? moi i mojego kolegi rodzice gdzieś poleźli, moja siostra u babci a ja sama zostałam z tym erotomanem xd oho... zaraz się zacznie... obudził się.... znowu będzie proobował mnie rozebrać... stare to po ryju go!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:12 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat mam zamiar pojechać na całego xd tylko moja ofiara śpi stare a co znowu knujesz?????? moi i mojego kolegi rodzice gdzieś poleźli, moja siostra u babci a ja sama zostałam z tym erotomanem xd oho... zaraz się zacznie... obudził się.... znowu będzie proobował mnie rozebrać... stare to po ryju go! *wyciąga z shafy bejsbola* w sumie to mash rację... przywale mu to będzie trzymał swoje łapska z dala od mojej bielizny 3nodding xd jest tylko jeden problem... boję się zasnąć bo nie wiadomo czy w czasie snu przestanę być dziewicą... z moim kumplem wszystko jest moshliwe gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|