|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:17 pm
]Goth bless[ M-Teen ]Goth bless[ M-Teen ]Goth bless[ No, przeciez wiesz ze to byly zarty... chociaz, nie ukrywam.. ZAWSZE mam swoje zdanie, a jesli nie, to to tylko kwestia czasu, zanim sie zapoznam z sytuacja.. no coz, ten typ tak ma wink heart nom dobła juz sie nie złoszcze wink motylki xd ^_~ heart Gdzie mieszkasz, hm? Katowice XD ale jutro sie nie spotkamy wink niestey razz jade na działke a szkoda.. już gadałam o tym z Prinee No nic.. to zobaczymy sie nastepnym razem, w jakis weekend... albo cus... chetnie Cie poznam ^_^ lol, ale jeszcze zobacze jak bedzie smile tyle ze ja za dlugo byc bym nie mogła _ _" ekhem młoda jestem i wogole rodizce by sie martwili.. nie to co Prinee jej wszytko wolno a mi nie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:22 pm
M-Teen lol, ale jeszcze zobacze jak bedzie smile tyle ze ja za dlugo byc bym nie mogła _ _" ekhem młoda jestem i wogole rodizce by sie martwili.. nie to co Prinee jej wszytko wolno a mi nie XD To ile Ty masz latek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:24 pm
*wraca z ciezkiego klabingu.........* 3nodding
witam obecnych......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:25 pm
opcy *wraca z ciezkiego klabingu.........* 3nodding witam obecnych...... hej diud 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:26 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:28 pm
nie no nie wiem jeszcze jak bedzie z tym spotkaniem... zobaczy sie jutro biggrin ale serio chiałabym iść, nom ale to nie odemnie zależy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:29 pm
opcy *wraca z ciezkiego klabingu.........* 3nodding witam obecnych...... Czesc Miszczu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:29 pm
widze eM ze te laurelsy sobie kupilas......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:31 pm
opcy widze eM ze te laurelsy sobie kupilas...... NO! Wreszcie biggrin smile tera zbieram na listy, a pozniuje zabieram sie questowac na angelic pendant bo na nitemere scraf juz mi sie nawet nie oplaca, bo uzbieranie na to jest wrecz niemożliwe!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:39 pm
witajcie ponownie heart
zna ktoś stronkę ze strasznymi opowieściami o duchach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:40 pm
Kitty ShadowCat witajcie ponownie heart zna ktoś stronkę ze strasznymi opowieściami o duchach? ja sie pierdolami nie zjamuje XD weź byle jaka czytanka.. wiesz jakie to moze byc straszne.. albo sama wymysl jakas opowieszsc przed zasnieciem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:41 pm
Kitty ShadowCat witajcie ponownie heart zna ktoś stronkę ze strasznymi opowieściami o duchach? Nie, ale polecam ta stronke... tutaj przeczytasz rzeczy prawdziwe... http://www.vampiry.wwt.pl/glowna.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|