|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:47 pm
stare *odwraca glowe i sie nie patrzy na blessa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:48 pm
M-Teen stare *odwraca glowe i sie nie patrzy na blessa* Tylko plebs sie tak zachowuje xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:50 pm
]Goth bless[ M-Teen stare *odwraca glowe i sie nie patrzy na blessa* Tylko plebs sie tak zachowuje xd xp masz przyklad siebie ; pan nicsobieniedadzącypowiedziec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:51 pm
stare *wyciaga ksiazke i zaczyna czytac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:51 pm
M-Teen ]Goth bless[ M-Teen stare *odwraca glowe i sie nie patrzy na blessa* Tylko plebs sie tak zachowuje xd xp masz przyklad siebie ; pan nicsobieniedadzącypowiedziec xp xp ... to znaczy ze moje wartosci sa nie poruszalne przez nizsze sfery xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:55 pm
dlaczego tego wieczora musze byc skazzana na ciebie!? xp *mysli* cos mi sie przypomnialo lol whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:56 pm
M-Teen dlaczego tego wieczora musze byc skazzana na ciebie!? xp *mysli* cos mi sie przypomnialo lol whee heart *odwraca od niechcenia glowe* Co takiego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:03 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:06 pm
]Goth bless[ No, przeciez wiesz ze to byly zarty... chociaz, nie ukrywam.. ZAWSZE mam swoje zdanie, a jesli nie, to to tylko kwestia czasu, zanim sie zapoznam z sytuacja.. no coz, ten typ tak ma wink heart nom dobła juz sie nie złoszcze wink motylki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:10 pm
M-Teen ]Goth bless[ No, przeciez wiesz ze to byly zarty... chociaz, nie ukrywam.. ZAWSZE mam swoje zdanie, a jesli nie, to to tylko kwestia czasu, zanim sie zapoznam z sytuacja.. no coz, ten typ tak ma wink heart nom dobła juz sie nie złoszcze wink motylki xd ^_~ heart Gdzie mieszkasz, hm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:13 pm
]Goth bless[ M-Teen ]Goth bless[ No, przeciez wiesz ze to byly zarty... chociaz, nie ukrywam.. ZAWSZE mam swoje zdanie, a jesli nie, to to tylko kwestia czasu, zanim sie zapoznam z sytuacja.. no coz, ten typ tak ma wink heart nom dobła juz sie nie złoszcze wink motylki xd ^_~ heart Gdzie mieszkasz, hm? Katowice XD ale jutro sie nie spotkamy wink niestey razz jade na działke a szkoda.. już gadałam o tym z Prinee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:16 pm
M-Teen ]Goth bless[ M-Teen ]Goth bless[ No, przeciez wiesz ze to byly zarty... chociaz, nie ukrywam.. ZAWSZE mam swoje zdanie, a jesli nie, to to tylko kwestia czasu, zanim sie zapoznam z sytuacja.. no coz, ten typ tak ma wink heart nom dobła juz sie nie złoszcze wink motylki xd ^_~ heart Gdzie mieszkasz, hm? Katowice XD ale jutro sie nie spotkamy wink niestey razz jade na działke a szkoda.. już gadałam o tym z Prinee No nic.. to zobaczymy sie nastepnym razem, w jakis weekend... albo cus... chetnie Cie poznam ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|