|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:28 pm
]Goth bless[ *Jej uderzena przechodza przez niego jak przez cien* A TY SMIESZ SIE TAK O MOIM NIGHTWISHU ODZYWAC?!! scream scream domokun ŁO RANY! TRZEBA BYC TOLERANCYJNYM!!!!!!!!! POWIEDZIAŁAM TYLKO ZE JEST TAKI SOBIE!!!!!!! A TY CO!? OD RAZU KAZDY MA GO KOCHAC TAK!? mad CO DO UPODOBAN I INNYCH CZLOWIECZYCH ROZNICACH POWINNISMY BYC TOLERANCYJNI WIDAC TY NIE JESTES!!!!!!!! scream mad mad mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:29 pm
M-Teen ]Goth bless[ *Jej uderzena przechodza przez niego jak przez cien* A TY SMIESZ SIE TAK O MOIM NIGHTWISHU ODZYWAC?!! scream scream domokun ŁO RANY! TRZEBA BYC TOLERANCYJNYM!!!!!!!!! POWIEDZIAŁAM TYLKO ZE JEST TAKI SOBIE!!!!!!! A TY CO!? OD RAZU KAZDY MA GO KOCHAC TAK!? mad CO DO UPODOBAN I INNYCH CZLOWIECZYCH ROZNICACH POWINNISMY BYC TOLERANCYJNI WIDAC TY NIE JESTES!!!!!!!! scream mad mad mad Oczywiscie ze nie!!! scream KAZDY powinien kochac Nightwisha i klaniac mi sie, bo jestem nowym wladca swiata! A CO! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:31 pm
]Goth bless[ M-Teen ]Goth bless[ *Jej uderzena przechodza przez niego jak przez cien* A TY SMIESZ SIE TAK O MOIM NIGHTWISHU ODZYWAC?!! scream scream domokun ŁO RANY! TRZEBA BYC TOLERANCYJNYM!!!!!!!!! POWIEDZIAŁAM TYLKO ZE JEST TAKI SOBIE!!!!!!! A TY CO!? OD RAZU KAZDY MA GO KOCHAC TAK!? mad CO DO UPODOBAN I INNYCH CZLOWIECZYCH ROZNICACH POWINNISMY BYC TOLERANCYJNI WIDAC TY NIE JESTES!!!!!!!! scream mad mad mad Oczywiscie ze nie!!! scream KAZDY powinien kochac Nightwisha i klaniac mi sie, bo jestem nowym wladca swiata! A CO! scream domokun jełopy nie kłucić mi sie tu xd no dalej podajcie sobie raczke na zgode :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:33 pm
YumiTao ]Goth bless[ M-Teen ]Goth bless[ *Jej uderzena przechodza przez niego jak przez cien* A TY SMIESZ SIE TAK O MOIM NIGHTWISHU ODZYWAC?!! scream scream domokun ŁO RANY! TRZEBA BYC TOLERANCYJNYM!!!!!!!!! POWIEDZIAŁAM TYLKO ZE JEST TAKI SOBIE!!!!!!! A TY CO!? OD RAZU KAZDY MA GO KOCHAC TAK!? mad CO DO UPODOBAN I INNYCH CZLOWIECZYCH ROZNICACH POWINNISMY BYC TOLERANCYJNI WIDAC TY NIE JESTES!!!!!!!! scream mad mad mad Oczywiscie ze nie!!! scream KAZDY powinien kochac Nightwisha i klaniac mi sie, bo jestem nowym wladca swiata! A CO! scream domokun jełopy nie kłucić mi sie tu xd no dalej podajcie sobie raczke na zgode :] W porzadku, ale musi mnie przeprosic i poprosic zeby mogla mnie pocalowac w reke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:33 pm
*robi sie nie widzialna* HM! mad *obrazila sie* *foch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:35 pm
]Goth bless[ YumiTao ]Goth bless[ M-Teen ]Goth bless[ *Jej uderzena przechodza przez niego jak przez cien* A TY SMIESZ SIE TAK O MOIM NIGHTWISHU ODZYWAC?!! scream scream domokun ŁO RANY! TRZEBA BYC TOLERANCYJNYM!!!!!!!!! POWIEDZIAŁAM TYLKO ZE JEST TAKI SOBIE!!!!!!! A TY CO!? OD RAZU KAZDY MA GO KOCHAC TAK!? mad CO DO UPODOBAN I INNYCH CZLOWIECZYCH ROZNICACH POWINNISMY BYC TOLERANCYJNI WIDAC TY NIE JESTES!!!!!!!! scream mad mad mad Oczywiscie ze nie!!! scream KAZDY powinien kochac Nightwisha i klaniac mi sie, bo jestem nowym wladca swiata! A CO! scream domokun jełopy nie kłucić mi sie tu xd no dalej podajcie sobie raczke na zgode :] W porzadku, ale musi mnie przeprosic i poprosic zeby mogla mnie pocalowac w reke... nie przeginaj pały blaugh wystraczy "przepraszam" domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:36 pm
WISHMASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:38 pm
jezeli macie sie kłucic...to ja mowie papa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:39 pm
nie yumka! nie zostawiaj mnie z tym cynikiem!! domokun stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:40 pm
M-Teen nie yumka! nie zostawiaj mnie z tym cynikiem!! domokun stressed dzieciaki z was xd narazie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:43 pm
YumiTao M-Teen nie yumka! nie zostawiaj mnie z tym cynikiem!! domokun stressed dzieciaki z was xd narazie whee Do jutra wink heart *spoglada na M-teen* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:43 pm
YumiTao M-Teen nie yumka! nie zostawiaj mnie z tym cynikiem!! domokun stressed dzieciaki z was xd narazie whee JA!? to on mysli ze jestem kur** hrabią jakimś! mad i to jest wkur^%#%$ce exclaim żądnej tolerancji!! SZKODA, ŻE NIE NALŻE DO KLANU!! stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:45 pm
]Goth bless[ YumiTao M-Teen nie yumka! nie zostawiaj mnie z tym cynikiem!! domokun stressed dzieciaki z was xd narazie whee Do jutra wink heart *spoglada na M-teen* twisted stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:45 pm
M-Teen ]Goth bless[ YumiTao M-Teen nie yumka! nie zostawiaj mnie z tym cynikiem!! domokun stressed dzieciaki z was xd narazie whee Do jutra wink heart *spoglada na M-teen* twisted stare To jak? Chcesz mnie pocalowac w stopki? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|