|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:15 pm
]Goth bless[ YumiTao haa a ja łaskotek nie mam xd i masz wała xp *smieje sie* Jutro masz przeeeeerabane za mojego Najtłisza! Zobaczysz! scream scream scream domokun tak biggrin a co mi ciekawego zrobisz xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:15 pm
M-Teen ja slyszlam kilka piosenka Nightwisha i nie za bardzo mi sie podoba.. ale sluchac poslucham 3nodding SOAD jest zajebisty domokun ale ja glownie gustuje w takich zajebizoach jak: HAPPYSAD czy PP smile albo GA itd, itd biggrin biggrin biggrin JUZ NIE ZYJESZ scream domokun *wpada w morderczy szal i wyciaga banana z kieszeni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:16 pm
YumiTao Miho_14 hej ninja zem sie cichaczem zakradla bo wszyscy juz spia blaugh dlaczego ja nie umiem wydawac pieniedzy crying ...? bo jestes rozrzutna ? xp nie sadze. rozrzutny jest ktos kto wydaje caly czas pieniadze. a ja jak mam cos kupic to mi ich szkoda, bo sobie mysle ze moge je przeznaczyc na cos bardziej pozytecznego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:16 pm
Now Playing : Zero - Bania u Cygana lol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:17 pm
YumiTao Now Playing : Zero - Bania u Cygana lol xd BANIA U CYGANA DO RANOA! ŁO!!!!!!!!!!!!! hahaha xd *śpiewa* tu jest tak najarane ze sie zygac chce! moze chcecie wykitowac ja raczej nie przyjechali gliniarze nie otwieraj drzwi dawaj glosniej muzyke - zagłuszymy ich HO!!!!! xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:18 pm
crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying nakryli mnieeeeeeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:18 pm
Miho_14 YumiTao Miho_14 hej ninja zem sie cichaczem zakradla bo wszyscy juz spia blaugh dlaczego ja nie umiem wydawac pieniedzy crying ...? bo jestes rozrzutna ? xp nie sadze. rozrzutny jest ktos kto wydaje caly czas pieniadze. a ja jak mam cos kupic to mi ich szkoda, bo sobie mysle ze moge je przeznaczyc na cos bardziej pozytecznego xp ech...tez tak mam xd i wkoncu potem (po głebszym zastanowienu )wydaje na to co mi akurat najmniej potrzebne... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:19 pm
]Goth bless[ M-Teen ja slyszlam kilka piosenka Nightwisha i nie za bardzo mi sie podoba.. ale sluchac poslucham 3nodding SOAD jest zajebisty domokun ale ja glownie gustuje w takich zajebizoach jak: HAPPYSAD czy PP smile albo GA itd, itd biggrin biggrin biggrin JUZ NIE ZYJESZ scream domokun *wpada w morderczy szal i wyciaga banana z kieszeni* *siada na podlodze i...* ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying ONI CHCĄ MNIE ZBIIIIIIIIIIIIIIIIĆ! crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:20 pm
M-Teen YumiTao Now Playing : Zero - Bania u Cygana lol xd BANIA U CYGANA DO RANOA! ŁO!!!!!!!!!!!!! hahaha xd *śpiewa* tu jest tak najarane ze sie zygac chce! moze chcecie wykitowac ja raczej nie przyjechali gliniarze nie otwieraj drzwi dawaj glosniej muzyke - zagłuszymy ich HO!!!!! xd xd xd xd xd xd xd *spiewa z emcia* bania u cygan bania u cygana hej ! bania u cygana do rana ! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:20 pm
M-Teen ]Goth bless[ M-Teen ja slyszlam kilka piosenka Nightwisha i nie za bardzo mi sie podoba.. ale sluchac poslucham 3nodding SOAD jest zajebisty domokun ale ja glownie gustuje w takich zajebizoach jak: HAPPYSAD czy PP smile albo GA itd, itd biggrin biggrin biggrin JUZ NIE ZYJESZ scream domokun *wpada w morderczy szal i wyciaga banana z kieszeni* *siada na podlodze i...* ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying ONI CHCĄ MNIE ZBIIIIIIIIIIIIIIIIĆ! crying crying crying crying crying ZABIC SPALIC I ZGWALCIC! domokun heart (niekoniecznie w tej kolejnosci xd xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:22 pm
Now Playing : pedał Roman heart xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:23 pm
YumiTao Now Playing : pedał Roman heart xd xd O moj maly prosiaczku, moja jarzebinko, moj maly robaczku xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:23 pm
]Goth bless[ M-Teen ]Goth bless[ M-Teen ja slyszlam kilka piosenka Nightwisha i nie za bardzo mi sie podoba.. ale sluchac poslucham 3nodding SOAD jest zajebisty domokun ale ja glownie gustuje w takich zajebizoach jak: HAPPYSAD czy PP smile albo GA itd, itd biggrin biggrin biggrin JUZ NIE ZYJESZ scream domokun *wpada w morderczy szal i wyciaga banana z kieszeni* *siada na podlodze i...* ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying ONI CHCĄ MNIE ZBIIIIIIIIIIIIIIIIĆ! crying crying crying crying crying ZABIC SPALIC I ZGWALCIC! domokun heart (niekoniecznie w tej kolejnosci xd xp ) CO!? scream scream evil ZGWAŁCIĆ!? ZABIĆ!? scream scream scream *zaczyna go bic lanuchami* TY! *bije* wredna*bije* małpo!!!!!!!!! NA MNIE CHCESZ PODNIEŚĆ *bije* DŁOŃ!!! JA CI TU DAM!!! *bije* scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:24 pm
M-Teen ]Goth bless[ M-Teen ]Goth bless[ M-Teen ja slyszlam kilka piosenka Nightwisha i nie za bardzo mi sie podoba.. ale sluchac poslucham 3nodding SOAD jest zajebisty domokun ale ja glownie gustuje w takich zajebizoach jak: HAPPYSAD czy PP smile albo GA itd, itd biggrin biggrin biggrin JUZ NIE ZYJESZ scream domokun *wpada w morderczy szal i wyciaga banana z kieszeni* *siada na podlodze i...* ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying ONI CHCĄ MNIE ZBIIIIIIIIIIIIIIIIĆ! crying crying crying crying crying ZABIC SPALIC I ZGWALCIC! domokun heart (niekoniecznie w tej kolejnosci xd xp ) CO!? scream scream evil ZGWAŁCIĆ!? ZABIĆ!? scream scream scream *zaczyna go bic lanuchami* TY! *bije* wredna*bije* małpo!!!!!!!!! NA MNIE CHCESZ PODNIEŚĆ *bije* DŁOŃ!!! JA CI TU DAM!!! *bije* scream scream scream *Jej uderzena przechodza przez niego jak przez cien* A TY SMIESZ SIE TAK O MOIM NIGHTWISHU ODZYWAC?!! scream scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|