|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:05 pm
Kitty ShadowCat idę jush... dobranoc... jak coś to sms na 501671727 heart idę oglądać "nie do wiary" Narazie Aram i Kitty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:06 pm
ludzie nie cichac.... ! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:07 pm
heh.... *podspiewuje sobie pod nosem jedna z piosenek Nightwisha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:07 pm
]Goth bless[ heh.... *podspiewuje sobie pod nosem jedna z piosenek Nightwisha* Now Playing: SOAD - Chop Suey heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:08 pm
Kitty ShadowCat idę jush... dobranoc... jak coś to sms na 501671727 heart idę oglądać "nie do wiary" Kitt koszmary bedziesz miec!! NIE OGLADAJ!! biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:09 pm
YumiTao ]Goth bless[ heh.... *podspiewuje sobie pod nosem jedna z piosenek Nightwisha* Now Playing: SOAD - Chop Suey heart domokun Nieee... tylko nie SOAD... przeciez to taki pozerski zespol jest, nooo... i to nie zaden metal... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:11 pm
]Goth bless[ YumiTao ]Goth bless[ heh.... *podspiewuje sobie pod nosem jedna z piosenek Nightwisha* Now Playing: SOAD - Chop Suey heart domokun Nieee... tylko nie SOAD... przeciez to taki pozerski zespol jest, nooo... i to nie zaden metal... xd xp spadaj blaugh ja tego twojego Nightwisha nie znam ale pewnie jakas wichocha xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*patrzy na siga blessa* .. BUHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!! xd xd xd xd blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao ]Goth bless[ YumiTao ]Goth bless[ heh.... *podspiewuje sobie pod nosem jedna z piosenek Nightwisha* Now Playing: SOAD - Chop Suey heart domokun Nieee... tylko nie SOAD... przeciez to taki pozerski zespol jest, nooo... i to nie zaden metal... xd xp spadaj blaugh ja tego twojego Nightwisha nie znam ale pewnie jakas wichocha xd xp Oszzzzz TY! scream *rzuca sie na nia i zaczyna laskotac po brzuszku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:12 pm
M-Teen *patrzy na siga blessa* .. BUHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!! xd xd xd xd blaugh blaugh blaugh Niezle, nie? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:13 pm
hej ninja zem sie cichaczem zakradla bo wszyscy juz spia blaugh
dlaczego ja nie umiem wydawac pieniedzy crying ...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ YumiTao ]Goth bless[ YumiTao ]Goth bless[ heh.... *podspiewuje sobie pod nosem jedna z piosenek Nightwisha* Now Playing: SOAD - Chop Suey heart domokun Nieee... tylko nie SOAD... przeciez to taki pozerski zespol jest, nooo... i to nie zaden metal... xd xp spadaj blaugh ja tego twojego Nightwisha nie znam ale pewnie jakas wichocha xd xp Oszzzzz TY! scream *rzuca sie na nia i zaczyna laskotac po brzuszku* haa a ja łaskotek nie mam xd i masz wała xp *smieje sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja slyszlam kilka piosenka Nightwisha i nie za bardzo mi sie podoba.. ale sluchac poslucham 3nodding SOAD jest zajebisty domokun ale ja glownie gustuje w takich zajebizoach jak: HAPPYSAD czy PP smile albo GA itd, itd biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao haa a ja łaskotek nie mam xd i masz wała xp *smieje sie* Jutro masz przeeeeerabane za mojego Najtłisza! Zobaczysz! scream scream scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:14 pm
Miho_14 hej ninja zem sie cichaczem zakradla bo wszyscy juz spia blaugh dlaczego ja nie umiem wydawac pieniedzy crying ...? bo jestes rozrzutna ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|