|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:52 pm
my sie nie znamy chyba jestem Yumi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:53 pm
Lethiel zgadnij... ech.. tja.. troszq lepiej 3nodding mam ochote coś albo kogoś powaznie uszkodzić.. ale poza tym .. chyba lepiej.. echh... nio dobra .... bij w brzooch crying milosc to posviecenie crying xd crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:54 pm
Motylki rules... szczegolnie jak ktos siedzi Ci na kolankach, zaczyna calowac, a pozniej energicznym ruchem popycha na lozko i szepcze do ucha: "...ale bedziesz cichutko kotku?" A pzoniej.... pozniej raj... Dla milosci naprawde warto zyc... 4laugh 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:54 pm
motylki xd W BRZUCHU blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:55 pm
Azram Lethiel zgadnij... ech.. tja.. troszq lepiej 3nodding mam ochote coś albo kogoś powaznie uszkodzić.. ale poza tym .. chyba lepiej.. echh... nio dobra .... bij w brzooch crying milosc to posviecenie crying xd crying heart sad *przytuuuuuuuuul* heart nio przeciesh nie ciebie wink ;* zaraz kasha mi odejść od kompooterka.. powyshywam sie nad kartką i ołoowkiem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:55 pm
YumiTao my sie nie znamy chyba jestem Yumi xd *Przyklada palec do palca* Milo mi Cie poznac whee Jestem Azram xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:56 pm
]Goth bless[ Motylki rules... szczegolnie jak ktos siedzi Ci na kolankach, zaczyna calowac, a pozniej energicznym ruchem popycha na lozko i szepcze do ucha: "...ale bedziesz cichutko kotku?" A pzoniej.... pozniej raj... Dla milosci naprawde warto zyc... 4laugh 3nodding heart *rozmarzyla sie z usmiechem na ustach* ah.. milosc.. piekna rzecz - jeszcze pikenijesza gdy odwzajemniona heart 3nodding sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:58 pm
Lethiel sad *przytuuuuuuuuul* heart nio przeciesh nie ciebie wink ;* zaraz kasha mi odejść od kompooterka.. powyshywam sie nad kartką i ołoowkiem :] uff.. moj brzooch jest bezpieczny xd przynajmiej narazie... sweatdrop xd ja tesh pevnie zaraz znikam :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:59 pm
jush znikam... najchetniej bym sie utopiła w swoim kanałq :] .. ale jest za płytki .. po za tym pływają w nim jakieś dziwne rzeczy O_o .. i jest tam mnoostwo pijawek gonk xp
ech.. papatki wam..
papa kochanie heart ;* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:00 pm
M-Teen ]Goth bless[ Motylki rules... szczegolnie jak ktos siedzi Ci na kolankach, zaczyna calowac, a pozniej energicznym ruchem popycha na lozko i szepcze do ucha: "...ale bedziesz cichutko kotku?" A pzoniej.... pozniej raj... Dla milosci naprawde warto zyc... 4laugh 3nodding heart *rozmarzyla sie z usmiechem na ustach* ah.. milosc.. piekna rzecz - jeszcze pikenijesza gdy odwzajemniona heart 3nodding sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:01 pm
Lethiel jush znikam... najchetniej bym sie utopiła w swoim kanałq :] .. ale jest za płytki .. po za tym pływają w nim jakieś dziwne rzeczy O_o .. i jest tam mnoostwo pijawek gonk xp ech.. papatki wam.. papa kochanie heart ;* heart papa Leth whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:02 pm
Lethiel jush znikam... najchetniej bym sie utopiła w swoim kanałq :] .. ale jest za płytki .. po za tym pływają w nim jakieś dziwne rzeczy O_o .. i jest tam mnoostwo pijawek gonk xp ech.. papatki wam.. papa kochanie heart ;* heart pa pa Kochana sad :* to i ja znikam ... Narazie Wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:04 pm
idę jush... dobranoc... jak coś to sms na 501671727 heart idę oglądać "nie do wiary"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|