|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:44 pm
M-Teen kittka pobumpuje ci na avi contescie biggrin .o. zapomniałam że istnieje... *idzie na avi contest*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ M-Teen kittka pobumpuje ci na avi contescie biggrin Proba pocieszenia? xd hehe razz nie o to mi choidzło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty ShadowCat buuu heart crying *kładzie się na podooshce* crying heart ja tęsknię crying heart ja go kocham heart crying *cała poducha w łzach* crying heart jak mozesz kochać kogoś kogo w zyciu na oczy nie widziałaś ?? sweatdrop ech.. załosne...wroocilam.. a skąd wiesh że nie widziałam? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:46 pm
Lethiel Kitty ShadowCat buuu heart crying *kładzie się na podooshce* crying heart ja tęsknię crying heart ja go kocham heart crying *cała poducha w łzach* crying heart jak mozesz kochać kogoś kogo w zyciu na oczy nie widziałaś ?? sweatdrop ech.. załosne...Hmm... Ludzie roznie interpretuja milosc.... jak widac niektorym wystarczy pare literek na krzyz i juz czuja motylki w brzuszku xd xp Ale... takie osoby powaznie potrzebuja ciepla.. bo bladza w tym zyciu jak cholera..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:46 pm
Azram Witaj Kochana :> :* heart heart heart *przytuuuuuuuuuul* Witam wshystkich !! xd *skok na Azrama* witaj kochanie whee heart *przytuuuul* biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:47 pm
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat buuu heart crying *kładzie się na podooshce* crying heart ja tęsknię crying heart ja go kocham heart crying *cała poducha w łzach* crying heart jak mozesz kochać kogoś kogo w zyciu na oczy nie widziałaś ?? sweatdrop ech.. załosne...wroocilam.. a skąd wiesh że nie widziałam? xp eee a widziałaś ?? .. nie mam na mysli zdjęcia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *skok na Azrama* witaj kochanie whee heart *przytuuuul* biggrin whee i jak tam hoomorek Sloneczko ?? whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Lethiel Kitty ShadowCat buuu heart crying *kładzie się na podooshce* crying heart ja tęsknię crying heart ja go kocham heart crying *cała poducha w łzach* crying heart jak mozesz kochać kogoś kogo w zyciu na oczy nie widziałaś ?? sweatdrop ech.. załosne...Hmm... Ludzie roznie interpretuja milosc.... jak widac niektorym wystarczy pare literek na krzyz i juz czuja motylki w brzuszku xd xp Ale... takie osoby powaznie potrzebuja ciepla.. bo bladza w tym zyciu jak cholera.. motylki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel *skok na Azrama* witaj kochanie whee heart *przytuuuul* biggrin whee i jak tam hoomorek Sloneczko ?? whee heart zgadnij... ech.. tja.. troszq lepiej 3nodding mam ochote coś albo kogoś powaznie uszkodzić.. ale poza tym .. chyba lepiej..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ]Goth bless[ Lethiel Kitty ShadowCat buuu heart crying *kładzie się na podooshce* crying heart ja tęsknię crying heart ja go kocham heart crying *cała poducha w łzach* crying heart jak mozesz kochać kogoś kogo w zyciu na oczy nie widziałaś ?? sweatdrop ech.. załosne...Hmm... Ludzie roznie interpretuja milosc.... jak widac niektorym wystarczy pare literek na krzyz i juz czuja motylki w brzuszku xd xp Ale... takie osoby powaznie potrzebuja ciepla.. bo bladza w tym zyciu jak cholera.. motylki XD ja sie lepiej nie bede odzywac w tej sprawie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|