|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:27 pm
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat włącza muzykę, przynosi shampaniq, jedzonko..... nio tio możemy sobie zrobić balangę... *wstaje z Eredisia, włazi na stooł i tańczy* heart chodź kochanie tu do mnie heart *podchodzi i zaczyna przytulac* jakei masz majteczki xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:30 pm
M-Teen ]Goth bless[ Kitty ShadowCat Eredin Wiatm wszystki xd *cmok i przytul dla Kitty* kochanie nie pisz na gg bo mi sie zjebało cos... stare Ereee! juppii ! w końcu *skok* *namiętny całus* *przewraca* *siada na nim* nio to teraz się zacznie... heart domokun xd Mam nadzieje, ze nie macie zamiaru robic tego na gildii? *dopowiada wypowiedz blessa* .. jak to ongiś Ozz i Itka się zabawiali xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:32 pm
Ok ja zbywam sad to sobie pogadalismy....papa kittuś kochanie *cmok w usteczka heart *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:33 pm
Eredin Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat włącza muzykę, przynosi shampaniq, jedzonko..... nio tio możemy sobie zrobić balangę... *wstaje z Eredisia, włazi na stooł i tańczy* heart chodź kochanie tu do mnie heart *podchodzi i zaczyna przytulac* jakei masz majteczki xd ? czarno- rooshowe kochanie.... heart *wiesh na shyi* heart hmmm...ciekawe jak smakoojesh... zaraz to sprawdzę heart xd *zaczyna całować po shyjce* heart mhraa... słodziudki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:34 pm
łoł co tu sie zaczyna dziac!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:35 pm
Eredin Ok ja zbywam sad to sobie pogadalismy....papa kittuś kochanie *cmok w usteczka heart * za krootko heart crying ... a jutro będziesh? *cmok w shyjkę* heart crying ja tęsknię crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:37 pm
agut łoł co tu sie zaczyna dziac!! xd miało się dziać crying heart jush nie ma mojego "Kochanie" heart crying a ja umieram z tęsknoty crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:38 pm
Oki ja mykam crying Papatki all !! *przytula wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:39 pm
Kitty ShadowCat agut łoł co tu sie zaczyna dziac!! xd miało się dziać crying heart jush nie ma mojego "Kochanie" heart crying a ja umieram z tęsknoty crying heart uu....biedna...nie martw sie *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:40 pm
buuu heart crying *kładzie się na podooshce* crying heart ja tęsknię crying heart ja go kocham heart crying *cała poducha w łzach* crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:42 pm
agut Kitty ShadowCat agut łoł co tu sie zaczyna dziac!! xd miało się dziać crying heart jush nie ma mojego "Kochanie" heart crying a ja umieram z tęsknoty crying heart uu....biedna...nie martw sie *przytula* buuuu crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:42 pm
kittka pobumpuje ci na avi contescie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:43 pm
agut Oki ja mykam crying Papatki all !! *przytula wszystkich* Pa smile do jutra :] Kitty: eredin ma cos z kompem whee i jest troche ogarniczony czasowo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:43 pm
Kitty ShadowCat buuu heart crying *kładzie się na podooshce* crying heart ja tęsknię crying heart ja go kocham heart crying *cała poducha w łzach* crying heart jak mozesz kochać kogoś kogo w zyciu na oczy nie widziałaś ?? sweatdrop ech.. załosne...wroocilam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|