|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:51 pm
]Goth bless[ Ntsumi_Aya ]Goth bless[ ^_______________________^ heart 4laugh Szlicznie wyszlo, prawda? 3nodding heart Juuuuuuuuu... tak maksymalnie sie ciesze 4laugh hehe ^^ pieeekne ^^ xd i slodkie whee (a tak apropos.... zawszemyślałam, że tak naprawde chodziłeś z Rynn 0_o ) Pa MIho ^^ Heh, przeszlosc... tych wspomnien jednak nie lubie rozgrzebywac... bylo, uderzylo, krawilem, minelo... ot, taka prosta kolejnosc rzeczy... Racquel blah ! blah ! "to takie sloooodkieeee " trala-lala ! xd xd xd aha :/ xd tylko szkoda.... że niektórzy się rozeszli..... *myśli o min. : Linie, Deli, Katce... itd ^^ stare *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:55 pm
*wchodzi do guildi cała mokra z wędką i 1 rybą w wiaderq* stare .... *po cichu klnie na ryby swoją wędkę i przynętę* witajcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:55 pm
M-Teen Ntsumi_Aya racqel blah ! blah ! "to takie sloooodkieeee " trala-lala ! 0_o ejjj racqel... dobrze się czujesz ? xd *zaczyna się martwić ? Oo * Witaj Yumi ^^ on jest zazdrosny!! biggrin ej Yumka a co to za prezent mialas mi dac słonce ty moje :> 4laugh XD kage nie chce sie sprezyc xd musisz go pogonic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:56 pm
Kitty ShadowCat *wchodzi do guildi cała mokra z wędką i 1 rybą w wiaderq* stare .... *po cichu klnie na ryby swoją wędkę i przynętę* witajcie wiataj blaugh moze dzisiaj pojawi sie eredni whee to sie zaniedługo okaze.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:59 pm
YumiTao Kitty ShadowCat *wchodzi do guildi cała mokra z wędką i 1 rybą w wiaderq* stare .... *po cichu klnie na ryby swoją wędkę i przynętę* witajcie wiataj blaugh moze dzisiaj pojawi sie eredni whee to sie zaniedługo okaze..... eek heart jejq... to ja mushę się pshebrać heart xd *biegnie do pokoiq* heart *podskakooje ze szczęścia* heart whee moshu będzi Erediś... mhraa.... zrobimy balangę heart będziu gicio heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:07 pm
Siemka wszystkim!! Pokoj!! ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:08 pm
agut Siemka wszystkim!! Pokoj!! ;] Pokuj siostro xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:08 pm
YumiTao Heloł xd nie ma to jak pozadna majówka.... xd hyhy jasne!!Jutro bedzie jazda!!Peace!! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:09 pm
witaj agut *przytuuuuuuuuuuuuul* whee heart *padskakooje ze szczęścia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:11 pm
Kitty ShadowCat witaj agut *przytuuuuuuuuuuuuul* whee heart *padskakooje ze szczęścia* heyka *przytul* *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:13 pm
agut YumiTao Heloł xd nie ma to jak pozadna majówka.... xd hyhy jasne!!Jutro bedzie jazda!!Peace!! razz no baaa....;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] juz sie nie moge doczekac :]]]]]]]]]]]]]]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:14 pm
YumiTao agut YumiTao Heloł xd nie ma to jak pozadna majówka.... xd hyhy jasne!!Jutro bedzie jazda!!Peace!! razz no baaa....;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] juz sie nie moge doczekac :]]]]]]]]]]]]]]] no ja tez!!Ale mi lekko!!Swiat jest piekny!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:15 pm
agut Kitty ShadowCat witaj agut *przytuuuuuuuuuuuuul* whee heart *padskakooje ze szczęścia* heyka *przytul* *cmok w polik* ty tesh znash Eredisia? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|