|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:33 pm
*stawia talerz ze stosikiem kanapek na stole ^^ *witam zpowrotem ^^ *skok na liska z kanapką w pyszczlku ^^ *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:34 pm
Miho_14 Lethiel ]Goth bless[ *Wylania sie z cienia* Witam wszystkich ^_~ witaj Kage 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee hej lethi, hej cieniu whee whee whee jak cieniu przyszedl to zaraz bedzie wesolo, chyba ze sobie pojdzie xp O, czyzbym byl tak milo postrzegany? 3nodding heart A wiecie co? *przysuwa sie jakby chcial szepnac cos komus na ucho* Jestem MEEGA SZCZESLIWY!!!!!! scream scream scream xd heart heart heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:34 pm
]Goth bless[ *Wylania sie z cienia* Witam wszystkich ^_~ witaj Kage ~^^~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:37 pm
argh.. resecik .. stare witajcie ponownie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ O, czyzbym byl tak milo postrzegany? 3nodding heart A wiecie co? *przysuwa sie jakby chcial szepnac cos komus na ucho* Jestem MEEGA SZCZESLIWY!!!!!! scream scream scream xd heart heart heart 4laugh a co się stało ? xd bo ja przedchwilą przeglądałam wspomnienia* 3nodding *wspomnienia-stare strony gildii whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel argh.. resecik .. stare witajcie ponownie 4laugh Witaj Lethi ~~^^~~ *pshytulas ^^ *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:38 pm
Ntsumi_Aya Lethiel argh.. resecik .. stare witajcie ponownie 4laugh Witaj Lethi ~~^^~~ *pshytulas ^^ * witaj 4laugh *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:39 pm
]Goth bless[ O, czyzbym byl tak milo postrzegany? 3nodding heart A wiecie co? *przysuwa sie jakby chcial szepnac cos komus na ucho* Jestem MEEGA SZCZESLIWY!!!!!! scream scream scream xd heart heart heart 4laugh no baa, zawsze jakies zboczone tematy poruszasz i smiesznie jest xp xd dobrze ze chociaz ty jestes szczesliwy.... no i pare innych osob...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:41 pm
Ntsumi_Aya ]Goth bless[ O, czyzbym byl tak milo postrzegany? 3nodding heart A wiecie co? *przysuwa sie jakby chcial szepnac cos komus na ucho* Jestem MEEGA SZCZESLIWY!!!!!! scream scream scream xd heart heart heart 4laugh a co się stało ? xd bo ja przedchwilą przeglądałam wspomnienia* 3nodding *wspomnienia-stare strony gildii whee O, wspomnienia sa fajne ^_^ A co do mojego szczescia... Ibris przyjechala do mnie na weekend... Jestesmy razem bardzo szczesliwi... BARDZO BARDZO szczesliwi ^_^ Zreszta... popatrzcie ^_~ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:43 pm
]Goth bless[ O, wspomnienia sa fajne ^_^ A co do mojego szczescia... Ibris przyjechala do mnie na weekend... Jestesmy razem bardzo szczesliwi... BARDZO BARDZO szczesliwi ^_^ Zreszta... popatrzcie ^_~ heart  ^^ so... cute xd pozdroof ją od nas xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|