|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:17 pm
HeeroX Miho_14 widze ze przylazl ktos plci meskiej. moze sie zrobi ciekawiej dokladnie to samo co Aya powiedziala zaczynam sie bac *spoglada na dziewczyny lekko przestraszony* meh jak rodzynka w ciescie xp ale ty jestes moim rodzynkiem *przytula sie do liska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:19 pm
Melania Moon HeeroX Miho_14 widze ze przylazl ktos plci meskiej. moze sie zrobi ciekawiej dokladnie to samo co Aya powiedziala zaczynam sie bac *spoglada na dziewczyny lekko przestraszony* meh jak rodzynka w ciescie xp ale ty jestes moim rodzynkiem *przytula sie do liska*mhm *usmiecha sie do niej cieplo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:21 pm
HeeroX Miho_14 widze ze przylazl ktos plci meskiej. moze sie zrobi ciekawiej dokladnie to samo co Aya powiedziala zaczynam sie bac *spoglada na dziewczyny lekko przestraszony* meh jak rodzynka w ciescie xp a tamm..... fajnie sie gada z chlopami, ja tam nic wiecej chwilowo od zadnego nie oczekuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:23 pm
Miho_14 HeeroX Miho_14 widze ze przylazl ktos plci meskiej. moze sie zrobi ciekawiej dokladnie to samo co Aya powiedziala zaczynam sie bac *spoglada na dziewczyny lekko przestraszony* meh jak rodzynka w ciescie xp a tamm..... fajnie sie gada z chlopami, ja tam nic wiecej chwilowo od zadnego nie oczekuje xp nie no spoko czy ja cos mowie pogadac zawsze mozna a propo to jakas nowa moda ? Jestes podobnie ubrana jak Aya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:26 pm
*bierze szklanke z woda i wylewa na liska* stare wiesz za co stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:27 pm
Melania Moon *bierze szklanke z woda i wylewa na liska* stare wiesz za co stare sad sad *siada w rogu pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:28 pm
*Wylania sie z cienia* Witam wszystkich ^_~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:29 pm
]Goth bless[ *Wylania sie z cienia* Witam wszystkich ^_~ witaj Kage 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:30 pm
HeeroX a propo to jakas nowa moda ? Jestes podobnie ubrana jak Aya a bo ja wim ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ *Wylania sie z cienia* Witam wszystkich ^_~ witaj Kage 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee Czesc Lethi ^_~ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:32 pm
]Goth bless[ *Wylania sie z cienia* Witam wszystkich ^_~ witaj Cieniu *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:32 pm
Lethiel ]Goth bless[ *Wylania sie z cienia* Witam wszystkich ^_~ witaj Kage 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee hej lethi, hej cieniu whee whee whee jak cieniu przyszedl to zaraz bedzie wesolo, chyba ze sobie pojdzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|