|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:59 am
Kitty ShadowCat Melania Moon Ntsumi_Aya uuu uuu *smieje sie* hahahahaha uu uu XD *łapie sie za brzuch i niemoże się przestać śmiać* bueehehehehehhe XD eek co sie stalo?pewnie się śmieje z mojej głupoty sweatdrop jakiej xd ? dopiero co przyszłam xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:01 pm
Ntsumi_Aya Melania Moon Ntsumi_Aya uuu uuu *smieje sie* hahahahaha uu uu XD *łapie sie za brzuch i niemoże się przestać śmiać* bueehehehehehhe XD eek co sie stalo?tak sobie przeglądałam strony gildii od początku.... uuu uu hahahaha .... jaka ja wtedy byłam głupia xd xd buhahahha *przypomina sobie potyczki z Falconem oraz "złote teksty" xd * xd xd xd uu uuu hahahahahhahaa tya stare dobre czasy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:01 pm
Melania Moon Kitty ShadowCat Melania Moon Kitty ShadowCat chyba się zalogowałam.... będu sobie grać heart wiesz wejdz w swiat Inferno czy jakos tak
a ja wlazłam w jamera sweatdrop ... a można to zmienić? mozna stworzyc nowa postac bo teraz juz swiata nie zmienisza tam się wybiera wygląd?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:02 pm
Kitty ShadowCat Melania Moon Kitty ShadowCat Melania Moon Kitty ShadowCat chyba się zalogowałam.... będu sobie grać heart wiesz wejdz w swiat Inferno czy jakos tak
a ja wlazłam w jamera sweatdrop ... a można to zmienić? mozna stworzyc nowa postac bo teraz juz swiata nie zmienisza tam się wybiera wygląd? tak na samym poczatku okreslasz wyglad ale w trakcie tez mozesz go zmieniac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:04 pm
nikt nie chce ze mna polowic wink level 3, pier1 , Poland biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:08 pm
*wchodzi przecierajac oczy* ohayo wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:09 pm
HeeroX *wchodzi przecierajac oczy* ohayo wszystkim liiiiiiisek ^^ *skok na liska* Witaaaj 4laugh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:11 pm
Ntsumi_Aya HeeroX *wchodzi przecierajac oczy* ohayo wszystkim liiiiiiisek ^^ *skok na liska* Witaaaj 4laugh ^^ *lapie ja i sadza sobie na ramionach tak ze go nie przygniata* witaj skaczaca panno razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:13 pm
HeeroX *wchodzi przecierajac oczy* ohayo wszystkim lisek *przytula sie i caluje w policzek* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:13 pm
HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX *wchodzi przecierajac oczy* ohayo wszystkim liiiiiiisek ^^ *skok na liska* Witaaaj 4laugh ^^ *lapie ja i sadza sobie na ramionach tak ze go nie przygniata* witaj skaczaca panno razz ^_______^ (może wkońcuu zacznie się coś dziać ^^ ) *sieży/siedzi posadzona przez liska* ^^ a ty od kiedy byłeś na gai.. ? xd bo właśnie przeglądam stare stroony gildii i nie mogę na Ciebie natrafić^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:14 pm
widze ze przylazl ktos plci meskiej. moze sie zrobi ciekawiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:14 pm
Melania Moon HeeroX *wchodzi przecierajac oczy* ohayo wszystkim lisek *przytula sie i caluje w policzek* 4laugh czesc kochanie *caluje ja rowniez* Aya ja bylem od bardzo dawien dawna kiedy nie istaniala jeszcze ta gildia tylko jej pierwotna wersja jako zwykly topik w barton town dlatego mnie nie znajdujesz po tym jak sie przeniesli tutaj przestalem przychodzic na pewien okres czasu pojawialem sie tylko sporadycznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:16 pm
Miho_14 widze ze przylazl ktos plci meskiej. moze sie zrobi ciekawiej dokladnie to samo co Aya powiedziala zaczynam sie bac *spoglada na dziewczyny lekko przestraszony* meh jak rodzynka w ciescie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:17 pm
HeeroX Melania Moon HeeroX *wchodzi przecierajac oczy* ohayo wszystkim lisek *przytula sie i caluje w policzek* 4laugh czesc kochanie *caluje ja rowniez* Aya ja bylem od bardzo dawien dawna kiedy nie istaniala jeszcze ta gildia tylko jej pierwotna wersja jako zwykly topik w barton town dlatego mnie nie znajdujesz po tym jak sie przeniesli tutaj przestalem przychodzic na pewien okres czasu pojawialem sie tylko sporadycznie też byłam na starym topicu .... tylko on się znajdował na chatterbox'sie ^^ faaajnie było xd tak inaczej niż teraz.... (starzy gaiowicze sie porozłazili crying ) brb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|