|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:25 am
witam! blaugh *wchodzi z kubasem kawy mrozonej* gdzie mezczyzni, czyli (jak doszlam dzis do wniosku) prymitywy? bez urazy oczywiscie ale taka prawda.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:26 am
Miho_14 witam! blaugh *wchodzi z kubasem kawy mrozonej* gdzie mezczyzni, czyli (jak doszlam dzis do wniosku) prymitywy? bez urazy oczywiscie ale taka prawda..... wreszczie znalazlas prawde.... xp ppapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:27 am
Baliaur Miho_14 witam! blaugh *wchodzi z kubasem kawy mrozonej* gdzie mezczyzni, czyli (jak doszlam dzis do wniosku) prymitywy? bez urazy oczywiscie ale taka prawda..... wreszczie znalazlas prawde.... xp ppapa oh... ja ja znalam tylko nie wiedzialam jak ja nazwac xp papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:38 am
chyba ide łowić.... mam starsznie malo g!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:47 am
chyba się zalogowałam.... będu sobie grać heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:49 am
Kitty ShadowCat chyba się zalogowałam.... będu sobie grać heart wiesz wejdz w swiat Inferno czy jakos tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:53 am
uuu uuu *smieje sie* hahahahaha uu uu XD *łapie sie za brzuch i niemoże się przestać śmiać* bueehehehehehhe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:55 am
Melania Moon Kitty ShadowCat chyba się zalogowałam.... będu sobie grać heart wiesz wejdz w swiat Inferno czy jakos tak
a ja wlazłam w jamera sweatdrop ... a można to zmienić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:55 am
Ntsumi_Aya uuu uuu *smieje sie* hahahahaha uu uu XD *łapie sie za brzuch i niemoże się przestać śmiać* bueehehehehehhe XD eek co sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:57 am
Melania Moon Ntsumi_Aya uuu uuu *smieje sie* hahahahaha uu uu XD *łapie sie za brzuch i niemoże się przestać śmiać* bueehehehehehhe XD eek co sie stalo?pewnie się śmieje z mojej głupoty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:57 am
Melania Moon Ntsumi_Aya uuu uuu *smieje sie* hahahahaha uu uu XD *łapie sie za brzuch i niemoże się przestać śmiać* bueehehehehehhe XD eek co sie stalo?tak sobie przeglądałam strony gildii od początku.... uuu uu hahahaha .... jaka ja wtedy byłam głupia xd xd buhahahha *przypomina sobie potyczki z Falconem oraz "złote teksty" xd * xd xd xd uu uuu hahahahahhahaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:58 am
Kitty ShadowCat Melania Moon Kitty ShadowCat chyba się zalogowałam.... będu sobie grać heart wiesz wejdz w swiat Inferno czy jakos tak
a ja wlazłam w jamera sweatdrop ... a można to zmienić? mozna stworzyc nowa postac bo teraz juz swiata nie zmienisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|