|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:45 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur a tak pozaty Kaku mam taki humor ze wszystko traktuje jako atak na mnie... ma ktos sprzedac s gaia shirt??? bosh do konca questa jesio tylko niecaly (albo i ponad)milion xp sweatdrop stressed ale popatrz na to inaczej: w koncu to tylko milion a nie dwa whee heh i tak watpie zebym na to uzbierala blaugh ale probowac zawsze mozna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:49 am
[ Kaku ] Setsuna Dragonclaw [ Kaku ] Setsuna Dragonclaw papaty Sei biggrin kto ogladal FLCL? heart ninja ja widzialem, opcy widzial..rat widzial..kazdy szanujacy sie fan widzial xd (eee mam przestoje ^^" zagapilam sie ^^") wiec dopiero teraz jestem/bede szanujacym sie fanem XP ^^U az tak ci zalezy na etykietce 'szanujacy sie fan'? baliur przeciez nie pytam, nie oskarzam. nie bo nigdy nim nie bede xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:50 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur a tak pozaty Kaku mam taki humor ze wszystko traktuje jako atak na mnie... ma ktos sprzedac s gaia shirt??? bosh do konca questa jesio tylko niecaly (albo i ponad)milion xp sweatdrop stressed ale popatrz na to inaczej: w koncu to tylko milion a nie dwa whee heh i tak watpie zebym na to uzbierala blaugh ale probowac zawsze mozna blaugh tak jak ja nigdy nie kupie soldat cap (z tym ze ja zanim uzbieram to wydam ^^" )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:53 am
Setsuna Dragonclaw [ Kaku ] Setsuna Dragonclaw [ Kaku ] Setsuna Dragonclaw papaty Sei biggrin kto ogladal FLCL? heart ninja ja widzialem, opcy widzial..rat widzial..kazdy szanujacy sie fan widzial xd (eee mam przestoje ^^" zagapilam sie ^^") wiec dopiero teraz jestem/bede szanujacym sie fanem XP ^^U az tak ci zalezy na etykietce 'szanujacy sie fan'? baliur przeciez nie pytam, nie oskarzam. nie bo nigdy nim nie bede xp ok, uciekam. narazie 'nie szanujacy sie fani' blaugh hiehie..setsu, chyba cie polubie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:53 am
Setsuna Dragonclaw ja sobie postanowilam ze zawsze sobie zostawie conajmniej 5k na koncie... cos mi nie wychodzi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:55 am
[ Kaku ] ok, uciekam. narazie 'nie szanujacy sie fani' blaugh hiehie..setsu, chyba cie polubie xd no to milo mi ze mnie polubisz (chyba) whee papaty biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:56 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw ja sobie postanowilam ze zawsze sobie zostawie conajmniej 5k na koncie... cos mi nie wychodzi razz mi by nigdy nie wyszlo whee na razie tylko mi wychodzi kupowanie listu miesiecznie whee ludzie, jesli obserwujecie ten topik zamiast gadac to napiszta cos a nie gonk choc to malo prawdopodobne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:57 am
*ziieeeeeeeeeeeeeeeeeeew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:01 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur ja sobie postanowilam ze zawsze sobie zostawie conajmniej 5k na koncie... cos mi nie wychodzi razz mi by nigdy nie wyszlo whee na razie tylko mi wychodzi kupowanie listu miesiecznie whee ludzie, jesli obserwujecie ten topik zamiast gadac to napiszta cos a nie gonk choc to malo prawdopodobne ninja heh mi ostatnio nawet kupowanie listu nie wyszlo.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:01 am
Hej ludziska!!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:03 am
*mala banka mydlana wlatuje do pokoju prez komin* *rozpyskuje sie i pojawia sie emka* huh *poprawia sobie laura rozprostowuje skrzydla* ale mnie wszytko boli, jak sie nałaziłam!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:03 am
Raticiel Hej ludziska!!!!! biggrin Rati ^o^ witka whee bali: a mi widzisz wychodzi whee tylko zwykle mam kupic dwa a nie jeden sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:04 am
Setsuna Dragonclaw Raticiel Hej ludziska!!!!! biggrin Rati ^o^ witka whee bali: a mi widzisz wychodzi whee tylko zwykle mam kupic dwa a nie jeden sweatdrop tez bym siobie listy kupowala jakbym miala za co... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:04 am
M-Teen *mala banka mydlana wlatuje do pokoju prez komin* *rozpyskuje sie i pojawia sie emka* huh *poprawia sobie laura rozprostowuje skrzydla* ale mnie wszytko boli, jak sie nałaziłam!! sweatdrop a ja dzisiaj caly dzień w haus, tylko do kościoła poszłam... smile moj Oluś przyjechał whee smile smile smile smile smile smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:06 am
kropka M-Teen *mala banka mydlana wlatuje do pokoju prez komin* *rozpyskuje sie i pojawia sie emka* huh *poprawia sobie laura rozprostowuje skrzydla* ale mnie wszytko boli, jak sie nałaziłam!! sweatdrop a ja dzisiaj caly dzień w haus, tylko do kościoła poszłam... smile moj Oluś przyjechał whee smile smile smile smile smile smile smile biggrin lol dzowniła do ciebie gaba? bo do mnie dzwonila jak bylam w parku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|