|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:18 am
Setsuna Dragonclaw papaty Sei biggrin kto ogladal FLCL? heart a mozna nie skrotem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:19 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw papaty Sei biggrin kto ogladal FLCL? heart a mozna nie skrotem?? Furi Kuri xd czy jak to ma ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:20 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw papaty Sei biggrin kto ogladal FLCL? heart a mozna nie skrotem?? Furi Kuri xd czy jak to ma ^^" niestety przyjemnosci nie mialam blaugh mam stosik anime od Rati.. ale jakos mi sie nie kce ogladac... wolalabym cos glebszego.. nie jednego ani dwa... tylko jak juz cala butelke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:24 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw papaty Sei biggrin kto ogladal FLCL? heart a mozna nie skrotem?? Furi Kuri xd czy jak to ma ^^" niestety przyjemnosci nie mialam blaugh mam stosik anime od Rati.. ale jakos mi sie nie kce ogladac... wolalabym cos glebszego.. nie jednego ani dwa... tylko jak juz cala butelkeacha ninja pustki na gildii ninja cos popularny ten mebel... pelno tu okruszkow i innych takich sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:29 am
*ziew i zasypia na podlodze*
Setsu czy to nie dziwne?? gildia pusta o tej porze/? cos mi tu smierdzi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:32 am
Setsuna Dragonclaw papaty Sei biggrin kto ogladal FLCL? heart ninja ja widzialem, opcy widzial..rat widzial..kazdy szanujacy sie fan widzial xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:32 am
[ Kaku ] Setsuna Dragonclaw papaty Sei biggrin kto ogladal FLCL? heart ninja ja widzialem, opcy widzial..rat widzial..kazdy szanujacy sie fan widzial xd stare hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:34 am
Baliaur *ziew i zasypia na podlodze* Setsu czy to nie dziwne?? gildia pusta o tej porze/? cos mi tu smierdzi ninja i to napewno nie sa stare skarpetki jednego z gildiowych menow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:37 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur *ziew i zasypia na podlodze* Setsu czy to nie dziwne?? gildia pusta o tej porze/? cos mi tu smierdzi ninja i to napewno nie sa stare skarpetki jednego z gildiowych menow xd bosh... mi wystarcza mojego brata gonk Kaku wypraszam sobie ja nie mam z kad zalatwic, a o sciaganiu tez nie ma mowy.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:38 am
[ Kaku ] Setsuna Dragonclaw papaty Sei biggrin kto ogladal FLCL? heart ninja ja widzialem, opcy widzial..rat widzial..kazdy szanujacy sie fan widzial xd (eee mam przestoje ^^" zagapilam sie ^^") wiec dopiero teraz jestem/bede szanujacym sie fanem XP ^^U
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:39 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur *ziew i zasypia na podlodze* Setsu czy to nie dziwne?? gildia pusta o tej porze/? cos mi tu smierdzi ninja i to napewno nie sa stare skarpetki jednego z gildiowych menow xd bosh... mi wystarcza mojego brata gonk Kaku wypraszam sobie ja nie mam z kad zalatwic, a o sciaganiu tez nie ma mowy.... stare nie traktuj to jako atak na twoja osobe. trywialne pytanie, dlaczego nie mozesz sciagnac? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:41 am
mala przepustowosc?? i kolejka rzeczy do sciagniecia/? moglabym brata poprosic.. ale wtedy by mi moze sciagnal za 5/6 m-cy... a pozatym nie kce mi sie na kompie siedziec pewnie zapytasz co tu robie... czekam na qmpla na gg moze sie zjawi... i musialam zrobic temat o conie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:43 am
a tak pozaty Kaku mam taki humor ze wszystko traktuje jako atak na mnie... ma ktos sprzedac s gaia shirt???
bosh do konca questa jesio tylko niecaly (albo i ponad)milion xp sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:43 am
Baliaur a tak pozaty Kaku mam taki humor ze wszystko traktuje jako atak na mnie... ma ktos sprzedac s gaia shirt??? bosh do konca questa jesio tylko niecaly (albo i ponad)milion xp sweatdrop stressed ale popatrz na to inaczej: w koncu to tylko milion a nie dwa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:44 am
Setsuna Dragonclaw [ Kaku ] Setsuna Dragonclaw papaty Sei biggrin kto ogladal FLCL? heart ninja ja widzialem, opcy widzial..rat widzial..kazdy szanujacy sie fan widzial xd (eee mam przestoje ^^" zagapilam sie ^^") wiec dopiero teraz jestem/bede szanujacym sie fanem XP ^^U az tak ci zalezy na etykietce 'szanujacy sie fan'? baliur przeciez nie pytam, nie oskarzam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|