|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:13 am
Raticiel Hi wszystkim co slychac, buahaha blaugh czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon wiesz co.......... ja czasami nie wiem czy ty udajesz czy naprawde taki jestes stare Nie , udaję. xp No a co mam zrobić ? Ok , nie chcesz mi tłumaczyć , to napisz mi dlaczego uważasz Chaos za zło a poządek za dobro , napisz mi to i prześlij na pointzero@o2.pl , ok ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:15 am
PointZer0 Melania Moon wiesz co.......... ja czasami nie wiem czy ty udajesz czy naprawde taki jestes stare Nie , udaję. xp No a co mam zrobić ? Ok , nie chcesz mi tłumaczyć , to napisz mi dlaczego uważasz Chaos za zło a poządek za dobro , napisz mi to i prześlij na pointzero@o2.pl , ok ? 3nodding najlepiej napisz rozprawke na 250 slow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Melania Moon wiesz co.......... ja czasami nie wiem czy ty udajesz czy naprawde taki jestes stare Nie , udaję. xp No a co mam zrobić ? Ok , nie chcesz mi tłumaczyć , to napisz mi dlaczego uważasz Chaos za zło a poządek za dobro , napisz mi to i prześlij na pointzero@o2.pl , ok ? 3nodding chaos to brak porzadku xd porzadek niekoniecznie musi byc dobry - przeczytajcie Rok 1984 Orwella surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Melania Moon wiesz co.......... ja czasami nie wiem czy ty udajesz czy naprawde taki jestes stare Nie , udaję. xp No a co mam zrobić ? Ok , nie chcesz mi tłumaczyć , to napisz mi dlaczego uważasz Chaos za zło a poządek za dobro , napisz mi to i prześlij na pointzero@o2.pl , ok ? 3nodding ......................no comment.......... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:16 am
Melania Moon PointZer0 Melania Moon wiesz co.......... ja czasami nie wiem czy ty udajesz czy naprawde taki jestes stare Nie , udaję. xp No a co mam zrobić ? Ok , nie chcesz mi tłumaczyć , to napisz mi dlaczego uważasz Chaos za zło a poządek za dobro , napisz mi to i prześlij na pointzero@o2.pl , ok ? 3nodding ......................no comment.......... stare Dobra , chyba nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:17 am
Raticiel Lethiel - chyba chcialas rysunek tydzien temu, nie? whee O.o .. nio chcialam wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:18 am
PointZer0 Melania Moon PointZer0 Melania Moon wiesz co.......... ja czasami nie wiem czy ty udajesz czy naprawde taki jestes stare Nie , udaję. xp No a co mam zrobić ? Ok , nie chcesz mi tłumaczyć , to napisz mi dlaczego uważasz Chaos za zło a poządek za dobro , napisz mi to i prześlij na pointzero@o2.pl , ok ? 3nodding ......................no comment.......... stare Dobra , chyba nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi sweatdrop to my juz sobie na gg pogadamy o co mi chodzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:19 am
Melania Moon to my juz sobie na gg pogadamy o co mi chodzi stare Jak sobie pani życzy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:19 am
PointZer0 Melania Moon PointZer0 Melania Moon wiesz co.......... ja czasami nie wiem czy ty udajesz czy naprawde taki jestes stare Nie , udaję. xp No a co mam zrobić ? Ok , nie chcesz mi tłumaczyć , to napisz mi dlaczego uważasz Chaos za zło a poządek za dobro , napisz mi to i prześlij na pointzero@o2.pl , ok ? 3nodding ......................no comment.......... stare Dobra , chyba nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi sweatdrop O.o .. *przyglada sie ich rozmowie*.. dziwne XP .. chaos jest śmieszny razz .. to mieszanka wszystkiego i dobra i zla razz a poshadek - to nuda xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:20 am
Lethiel Raticiel Lethiel - chyba chcialas rysunek tydzien temu, nie? whee O.o .. nio chcialam wink whee 3nodding oke, tiom sie ubierz tak jak chcesz wygladac whee nie obiecuje ze bedzie kolorowy... dzis i tak myslalam ze zwariuje rysujac baliaur... musi moj brat przyjsc i zeskanowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:21 am
Lethiel Dobra , chyba nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi sweatdrop O.o .. *przyglada sie ich rozmowie*.. dziwne XP .. chaos jest śmieszny razz .. to mieszanka wszystkiego i dobra i zla razz a poshadek - to nuda xp xd zgadzam sie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:22 am
Raticiel Lethiel Raticiel Lethiel - chyba chcialas rysunek tydzien temu, nie? whee O.o .. nio chcialam wink whee 3nodding oke, tiom sie ubierz tak jak chcesz wygladac whee nie obiecuje ze bedzie kolorowy... dzis i tak myslalam ze zwariuje rysujac baliaur... musi moj brat przyjsc i zeskanowac xd nio chcie być ubrana tak jak jestem teraz ;] 3nodding whee *przytuuuuuuuul* cio chcesh w zamian ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:23 am
Raticiel Lethiel Dobra , chyba nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi sweatdrop O.o .. *przyglada sie ich rozmowie*.. dziwne XP .. chaos jest śmieszny razz .. to mieszanka wszystkiego i dobra i zla razz a poshadek - to nuda xp xd zgadzam sie biggrin mra.. :] ... moje teoria chaosu i poshądq przypadła do gustu blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|