|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:58 am
Lethiel a do Zeroosia nic mnie nie zrazi blaugh bo on smieshny jest whee 4laugh wlasnie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik *wsadzil glowe do skrzynki i ...* auuuuu .... oplacalo sie ?? jak jush przedtem wspominałam.. nie stare chyba nic ze skrzynek sie nie opłaca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald PointZer0 Nie-e , potem zimne piwo i szama , jak jeszcze wcześnie to do wąwozu Homole xd i widzisz, zraziles sobie lethiel do siebie.. ona nie lubi jak ludzie pija alkohol... xd ... nie lubie jak pija przy mnie wink .. i jak sie upijaja xp .. nie jak sobie popijaja piwko xp a do Zeroosia nic mnie nie zrazi blaugh bo on smieshny jest whee 4laugh *przytuuuuuul Zero* tyaaa to jest dobre pan chaosu jest smieszny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Lethiel a do Zeroosia nic mnie nie zrazi blaugh bo on smieshny jest whee 4laugh wlasnie ! biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:59 am
Lethiel Ozzwald PointZer0 Nie-e , potem zimne piwo i szama , jak jeszcze wcześnie to do wąwozu Homole xd i widzisz, zraziles sobie lethiel do siebie.. ona nie lubi jak ludzie pija alkohol... xd ... nie lubie jak pija przy mnie wink .. i jak sie upijaja xp .. nie jak sobie popijaja piwko xp a do Zeroosia nic mnie nie zrazi blaugh bo on smieshny jest whee 4laugh *przytuuuuuul Zero* Zastanawiam się czy to traktować jak komplement czy zniewagę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Melania Moon zobaczymy stare ja tylko czekam na Karine twisted To czekaj xd Jak sie doczekasz to mnie zawołajcie , zobaczymy jak moc jakiegos nędznego naturalnego satelity będzie prała zmienić Zmiany lol nie ja juz sie nie odzywam bo znowu sie wkurzy jak wtedy stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok ... zdejme to ....
niemam jeszcze licencji na sprzedawanie .... kto spreda za mnie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel Ozzwald PointZer0 Nie-e , potem zimne piwo i szama , jak jeszcze wcześnie to do wąwozu Homole xd i widzisz, zraziles sobie lethiel do siebie.. ona nie lubi jak ludzie pija alkohol... xd ... nie lubie jak pija przy mnie wink .. i jak sie upijaja xp .. nie jak sobie popijaja piwko xp a do Zeroosia nic mnie nie zrazi blaugh bo on smieshny jest whee 4laugh *przytuuuuuul Zero* Zastanawiam się czy to traktować jak komplement czy zniewagę sweatdrop *wiesz na szyji* śmieszny ==> zabawny ==> fajny blaugh whee heart komplement whee 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:00 am
Melania Moon tyaaa to jest dobre pan chaosu jest smieszny xp nie przejmuj sie. ty tez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:00 am
Lethiel *wiesz na szyji* śmieszny ==> zabawny ==> fajny blaugh whee heart komplement whee 3nodding 3nodding 3nodding Nie rozumiem... ale to dobrze , byłoby to dziwne gdybym rozumiał kobiecą logikę sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:01 am
racqel Melania Moon tyaaa to jest dobre pan chaosu jest smieszny xp nie przejmuj sie. ty tez. ............... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:02 am
ok .... ja jush musze konczyc ... papapa
* wbiega do lodoofki .... zamyka dzwiczki ....* *lodoofka zaczyna skakac ... z pod dzwiczek polecial dym i swiatlo * *addik znikl a w lodoofce zostala karteczka ... sory ze sie rozmrozila blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:02 am
PointZer0 Lethiel *wiesz na szyji* śmieszny ==> zabawny ==> fajny blaugh whee heart komplement whee 3nodding 3nodding 3nodding Nie rozumiem... ale to dobrze , byłoby to dziwne gdybym rozumiał kobiecą logikę sweatdrop xd bylo by jeszcze dziwniejsze gdybyś zrozumial moja logike xd .. przyklad ?? to jak nazywałam swojego koteczka whee heart znajomi sie pogoobili xd Pysiak => Pysiaczka => Badziaczka => Badźka pa => Paćka pa whee heart nie wnikać xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:03 am
Addik ok .... ja jush musze konczyc ... papapa * wbiega do lodoofki .... zamyka dzwiczki ....* *lodoofka zaczyna skakac ... z pod dzwiczek polecial dym i swiatlo * *addik znikl a w lodoofce zostala karteczka ... sory ze sie rozmrozila blaugh * papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|