|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:53 am
Melania Moon PointZer0 Nie , potem przegryźć kawałek gorzkiej czekolady i na Trzy Korony xd lepsza Sniezka wink ale.. sloneczko sad heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Lethiel PointZer0 Lethiel czemu sie nie opalasz ??!! ja uwielbiam to uczucie jak leshe na slong.. i sie rooooozplyyyyyyywam whee heart whee .. a sloneczko grzeje i grzeje coraz bardziej 4laugh heart A ja wolę to uczucie gdy piję zimną wodę skitrana na dnie plecaka , po czym ocieram zmęczone i spocone czoło , zdejmuję okulary przeciwsłoneczne i patrzę ze szczytu Sokolicy w d�ł na przesmyk z przepływajacym Dunajcem xd O.o ... mraaaaaaaauu xd heart ale potem uwalić sie na slonq !!! xd Nie , potem przegryźć kawałek gorzkiej czekolady i na Trzy Korony xd tak .. tak.. ale potem... uwaaaalic sie na sloneczq !! 4laugh heart xd Nie-e , potem zimne piwo i szama , jak jeszcze wcześnie to do wąwozu Homole xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dostalem skrzynke .... otwierac czy sprzedac ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:54 am
Addik dostalem skrzynke .... otwierac czy sprzedac ?? Sprzedaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Nie-e , potem zimne piwo i szama , jak jeszcze wcześnie to do wąwozu Homole xd tak.. a potem spac.. i zsamego rana na sloneczko :] heart heart heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik dostalem skrzynke .... otwierac czy sprzedac ?? otworz ale jakby co ja tego nie mowilam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Nie-e , potem zimne piwo i szama , jak jeszcze wcześnie to do wąwozu Homole xd i widzisz, zraziles sobie lethiel do siebie.. ona nie lubi jak ludzie pija alkohol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik dostalem skrzynke .... otwierac czy sprzedac ?? nie otwieraj !! eek skrzyneszki to szajs xp .. sprzedaj wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon PointZer0 Melania Moon *mowi pod nosem* przydalaby sie Karina i pewien zabieg chirurgiczny whee *markocze pod nosem w stronę Melanii* A wiesz że silikonowe piersi niezdrowe ? :] hahaha ty dobrze wiesz o jakiej operacji ja mowie czy tez panicz zapomnial? xp Ja wiem doskonale, tyle że wiem też że nie macie zbyt wielu szans na jej powodzenie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:55 am
Lethiel O.o ... nagla zmiana nastroju ... o.O cio sie stalo ?? no nie moge!! !! ! jakie tematy ! ! ! ! a ja to najbardziej lubie postrzelac sobie do trolli na przeleczy z mojej kuszy +2.3 do grzyba na stopach, pozniej wziac trzy lyki magicznego eliksiru (ale tak, zeby seksownie sciakal po brodzie) i ruszyc na przelecz nieczulych traktorzystek. I jeszcze jak wlosy na lydkach ocieraja sie o siebie z takim seksonym oglosem.... bwahahhahah ! ! ! !!! ! !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:55 am
Melania Moon Addik dostalem skrzynke .... otwierac czy sprzedac ?? otworz ale jakby co ja tego nie mowilam wink mam nadzieje ze mash dobra kobieca intuicje .. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:56 am
PointZer0 Melania Moon PointZer0 Melania Moon *mowi pod nosem* przydalaby sie Karina i pewien zabieg chirurgiczny whee *markocze pod nosem w stronę Melanii* A wiesz że silikonowe piersi niezdrowe ? :] hahaha ty dobrze wiesz o jakiej operacji ja mowie czy tez panicz zapomnial? xp Ja wiem doskonale, tyle że wiem też że nie macie zbyt wielu szans na jej powodzenie :] zobaczymy stare ja tylko czekam na Karine twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:56 am
Ozzwald PointZer0 Nie-e , potem zimne piwo i szama , jak jeszcze wcześnie to do wąwozu Homole xd i widzisz, zraziles sobie lethiel do siebie.. ona nie lubi jak ludzie pija alkohol... xd ... nie lubie jak pija przy mnie wink .. i jak sie upijaja xp .. nie jak sobie popijaja piwko xp a do Zeroosia nic mnie nie zrazi blaugh bo on smieshny jest whee 4laugh *przytuuuuuul Zero*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:57 am
Addik Melania Moon Addik dostalem skrzynke .... otwierac czy sprzedac ?? otworz ale jakby co ja tego nie mowilam wink mam nadzieje ze mash dobra kobieca intuicje .. :] w sprawie skrzynek ja nie mam intuicji whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|