|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:39 am
PointZer0 Melania Moon PointZer0 Melania Moon witamy panicza Zer0 stare A ta mina to za co ? .........ojej no......jakos tak xp chyba sie jeszcze nie boczy kaplanka księżyca że pisatuję swoim szalonym teoriom ? :> sam jestes szalony ups przepraszam chaotyczny a boczyc sie nie bocze bo mozesz miec swoje racje ale ja moge ich nie uznawac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:40 am
Ntsumi_Aya Witam sero *macha ogonkiem xd * ja już ide.... mama mnie chyba zaraz zabije xp "za długo siedzisz przed komputerem" xp papapa ... *przytul pozegnalny*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon tak albo jak sie chodzi tak w ulewie a tu grzmi i blyska whee heart heart heart ja zawsze wychodze przed dom i oglądam blyskawice whee whee whee najfajniej jest pooxno w nocy... jak jest tak straashliwie ciemno.. i blyskawice siom takie wieeeeeelkie 4laugh !! papatki Aya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:42 am
Addik Ntsumi_Aya Witam sero *macha ogonkiem xd * ja już ide.... mama mnie chyba zaraz zabije xp "za długo siedzisz przed komputerem" xp papapa ... *przytul pozegnalny* papa *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:44 am
Lethiel nio ja tesh blaugh slonko mnie lubi wink .. mam oliwkową cere wiec opalenizna mnie szybko łapie.. i sie na slonq nie spalam wink ale jak nie bede uzywać olejq.. to stoja mi na glową.. i trooja o zgubnym dzialaniu promieni slonecznych na skoore bla xd Mi kiedys truli , ale teraz siejużnie opalam nigdy wiec nie ma problemu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pije soczek pomaranczowy i nie zwraca na Zer0 uwagi* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:45 am
Melania Moon *pije soczek pomaranczowy i nie zwraca na Zer0 uwagi* stare Uważaj , soczek jest chaotyczny. ZŁYYYyyyyy..... ninja Wstrętny soczek pomarańczowy chce doprowadzić świat do zagłady , pozbądź siego domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote: historia uczen: "staram sie dojsc" nauczycielka: "to szybciej! inni tez chca"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel nio ja tesh blaugh slonko mnie lubi wink .. mam oliwkową cere wiec opalenizna mnie szybko łapie.. i sie na slonq nie spalam wink ale jak nie bede uzywać olejq.. to stoja mi na glową.. i trooja o zgubnym dzialaniu promieni slonecznych na skoore bla xd Mi kiedys truli , ale teraz siejużnie opalam nigdy wiec nie ma problemu xd czemu sie nie opalasz ??!! ja uwielbiam to uczucie jak leshe na slong.. i sie rooooozplyyyyyyywam whee heart whee .. a sloneczko grzeje i grzeje coraz bardziej 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:46 am
BeeWolf Quote: historia uczen: "staram sie dojsc" nauczycielka: "to szybciej! inni tez chca" Witam Bee xd linki doszly na Maila ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:47 am
PointZer0 Melania Moon *pije soczek pomaranczowy i nie zwraca na Zer0 uwagi* stare Uważaj , soczek jest chaotyczny. ZŁYYYyyyyy..... ninja Wstrętny soczek pomarańczowy chce doprowadzić świat do zagłady , pozbądź siego domokun hahaha ale smieszne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|