|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:09 am
racqel marazm! marazm! tralala-la! wypas sign ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:10 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald o Lethiel moze wpadniesz dzisiaj do mnie? bedzie mile zluzowane towarzystwo... xd eek .. boje sie ciebie gonk xd po za tym.. ja sie chce wylegiwac na slonq whee heart whee a wieczorkiem musze dokończyć koszenie trawnika xp xd ale my mowimy o godz miedzy 19 a ktora chcesz... i dlaczego sie mnie boisz...? nie wiem.. boje sie i jush blaugh po za tym .. ja nie loobie eme.. zloozowanego towarzystwa O_o .. nie pije .. nie pale .. i nie czooje sie dobrze w towarzystwie ludzi po sporzyciu alkocholu xd szczegoolnie groopie nieznanych mi ludzi redface ale mnie kukus, bee, i desta to znasz... jak nie pijesz to wiecej dla nas... a i tak nic ci nie zrobimy bo alkohol uposledza pewne czesci ciala... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:10 am
Ntsumi_Aya xd xd jeeee *cieszy sie jak szanona * O.o .. OMG xd .. przylazlam i wywolooje radosc wśrood ludzi whee jestem z siebie dumna :] heart Yumi.. napewno bedziesh miala sloneczki whee whee whee koooocham sloneczko !!! whee heart whee .. olejek mi sie kończy.. ale co tam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:11 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald o Lethiel moze wpadniesz dzisiaj do mnie? bedzie mile zluzowane towarzystwo... xd eek .. boje sie ciebie gonk xd po za tym.. ja sie chce wylegiwac na slonq whee heart whee a wieczorkiem musze dokończyć koszenie trawnika xp xd ale my mowimy o godz miedzy 19 a ktora chcesz... i dlaczego sie mnie boisz...? nie wiem.. boje sie i jush blaugh po za tym .. ja nie loobie eme.. zloozowanego towarzystwa O_o .. nie pije .. nie pale .. i nie czooje sie dobrze w towarzystwie ludzi po sporzyciu alkocholu xd szczegoolnie groopie nieznanych mi ludzi redface to mnie podsumowałaś .... ... crying wiesz co ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:12 am
Ozzwald ale mnie kukus, bee, i desta to znasz... jak nie pijesz to wiecej dla nas... a i tak nic ci nie zrobimy bo alkohol uposledza pewne czesci ciala... sweatdrop ale nie znam z widzenia sad .. i za wstydliwa jestem redface redface redface nu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:12 am
racqel marazm! marazm! tralala-la! Witaj xd *pshytulas xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald ale mnie kukus, bee, i desta to znasz... jak nie pijesz to wiecej dla nas... a i tak nic ci nie zrobimy bo alkohol uposledza pewne czesci ciala... sweatdrop ale nie znam z widzenia sad .. i za wstydliwa jestem redface redface redface nu.. ja i kukus tez.. usiadziemy w kacie i nie bedziemy sie odzywac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ntsumi_Aya xd xd jeeee *cieszy sie jak szanona * O.o .. OMG xd .. przylazlam i wywolooje radosc wśrood ludzi whee jestem z siebie dumna :] heart Yumi.. napewno bedziesh miala sloneczki whee whee whee koooocham sloneczko !!! whee heart whee .. olejek mi sie kończy.. ale co tam blaugh xd jeeee xd xp olejek się jej kończy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:14 am
BeeWolf to mnie podsumowałaś .... ... crying wiesz co ... O.o gonk .. przeeeprasham !!! crying *przytuuuuuuuul* moowie .. nie znam z widzenia crying i boje sie ludzi ktoorzy za dusho wypiją xp .. nic nie poradzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ozzwald ale mnie kukus, bee, i desta to znasz... jak nie pijesz to wiecej dla nas... a i tak nic ci nie zrobimy bo alkohol uposledza pewne czesci ciala... sweatdrop ale nie znam z widzenia sad .. i za wstydliwa jestem redface redface redface nu.. ja i kukus tez.. usiadziemy w kacie i nie bedziemy sie odzywac... ale ja sie boje xd ... nigdzie nie idu blaugh Aya.. chyba 2 wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:16 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald ale mnie kukus, bee, i desta to znasz... jak nie pijesz to wiecej dla nas... a i tak nic ci nie zrobimy bo alkohol uposledza pewne czesci ciala... sweatdrop ale nie znam z widzenia sad .. i za wstydliwa jestem redface redface redface nu.. ja i kukus tez.. usiadziemy w kacie i nie bedziemy sie odzywac... ale ja sie boje xd ... nigdzie nie idu blaugh Aya.. chyba 2 wink whee ah 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|