|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:00 am
YumiTao Lethiel witajcie w teń prześliczny słoneczny dzień !! 4laugh heart 4laugh zlazlam jush ze sloneczka :] .. a tak miluuuuuuuusio sie opalało whee whee whee hej lethiel xd u nas jakos ponoro dzisiaj stare słonko nas chyba nie kocha.... moze przylezie do was jurto wink .. jutro podobno ma być jeszcze cieplej 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:01 am
BeeWolf_san YumiTao BeeWolf_san Dziekuje Yumi za dotacje mokry buziak w polika smile 4laugh *wyciera polik* opsliniłes mnie xd sliniuszku...wog�le to podaj mi adres waszej gildi bo nigdy nie pamietam jak to idzie xd xd ... pije coś ... biggrin haha czasem tak mam biggrin U_U ładresik -----> ]http://www.gaiaonline.com/guilds/index.php?page_mode=4&guild_id=3776to chyab zwrazenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:01 am
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel witajcie w teń prześliczny słoneczny dzień !! 4laugh heart 4laugh zlazlam jush ze sloneczka :] .. a tak miluuuuuuuusio sie opalało whee whee whee Wiiiiiiiitaj xd ejj letbhi pomoz... oni cichaja gonk *przytuuul upaćkowoojacy aye olejkiem do opalania* whee w czym pomooc ?? :] nie widzisz ? sad oni cichaja xd *słychać echo po całym pokoju gonk * nieee!!! hm.. *patrzy na posty* nie cichają sweatdrop xd hm.. trzeba ich rozgadać blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:02 am
o Lethiel moze wpadniesz dzisiaj do mnie? bedzie mile zluzowane towarzystwo... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:03 am
Lethiel hm.. *patrzy na posty* nie cichają sweatdrop xd hm.. trzeba ich rozgadać blaugh xd hmmm xd no widzisz... przyszłaś i przestało xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:04 am
Lethiel Addik Lethiel witajcie w teń prześliczny słoneczny dzień !! 4laugh heart 4laugh zlazlam jush ze sloneczka :] .. a tak miluuuuuuuusio sie opalało whee whee whee czesc ... exclaim *przytuuul* eek to ty !!! scream xd *skok na niego* *zmasowany pac poducha* nigdy.. wiecej.. mnie.. nie .. cmokaj !! scream scream scream *zlazi z niego* nio.. :] .. to teraz witaj 4laugh blaugh *przytuuuuuuuuul* whee whee whee *spuszcza glowe* psheprasham ... niewiem co mnie wtedy napadlo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:04 am
Ozzwald o Lethiel moze wpadniesz dzisiaj do mnie? bedzie mile zluzowane towarzystwo... xd eek .. boje sie ciebie gonk xd po za tym.. ja sie chce wylegiwac na slonq whee heart whee a wieczorkiem musze dokończyć koszenie trawnika xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:05 am
Ntsumi_Aya Lethiel hm.. *patrzy na posty* nie cichają sweatdrop xd hm.. trzeba ich rozgadać blaugh xd hmmm xd no widzisz... przyszłaś i przestało xd xd O.o ... dobra w tym jestem !! scream whee heart xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:06 am
Lethiel YumiTao Lethiel witajcie w teń prześliczny słoneczny dzień !! 4laugh heart 4laugh zlazlam jush ze sloneczka :] .. a tak miluuuuuuuusio sie opalało whee whee whee hej lethiel xd u nas jakos ponoro dzisiaj stare słonko nas chyba nie kocha.... moze przylezie do was jurto wink .. jutro podobno ma być jeszcze cieplej 4laugh whee mam taka nadzieje smile bo majówke najwyzszy czas zacząc... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:06 am
Lethiel Ozzwald o Lethiel moze wpadniesz dzisiaj do mnie? bedzie mile zluzowane towarzystwo... xd eek .. boje sie ciebie gonk xd po za tym.. ja sie chce wylegiwac na slonq whee heart whee a wieczorkiem musze dokończyć koszenie trawnika xp xd ale my mowimy o godz miedzy 19 a ktora chcesz... i dlaczego sie mnie boisz...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:07 am
Addik *spuszcza glowe* psheprasham ... niewiem co mnie wtedy napadlo ... O.o ... przeprosileś .. to slodkie whee 3nodding *przytuuuuuuuuul* 4laugh *glasq po gloowce* tylko niech mi sie to wiecej nie powtarza 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:08 am
Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel hm.. *patrzy na posty* nie cichają sweatdrop xd hm.. trzeba ich rozgadać blaugh xd hmmm xd no widzisz... przyszłaś i przestało xd xd O.o ... dobra w tym jestem !! scream whee heart xd xd xd xd xd jeeee *cieszy sie jak szanona *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:08 am
marazm! marazm! tralala-la!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:09 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald o Lethiel moze wpadniesz dzisiaj do mnie? bedzie mile zluzowane towarzystwo... xd eek .. boje sie ciebie gonk xd po za tym.. ja sie chce wylegiwac na slonq whee heart whee a wieczorkiem musze dokończyć koszenie trawnika xp xd ale my mowimy o godz miedzy 19 a ktora chcesz... i dlaczego sie mnie boisz...? nie wiem.. boje sie i jush blaugh po za tym .. ja nie loobie eme.. zloozowanego towarzystwa O_o .. nie pije .. nie pale .. i nie czooje sie dobrze w towarzystwie ludzi po sporzyciu alkocholu xd szczegoolnie groopie nieznanych mi ludzi redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|