|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:34 am
BeeWolf_san opcy YumiTao opcy YumiTao opcy YumiTao a ty jakie masz :> whee xp takie se...... nie mow ze stringi xd no co ty........... xp no pochwal sie smile w serduszka...? w jakoms tam kratealbo cos w tym stylu...... nie zeby mnie to interesowało, ale w jaka biggrin ja mam Striny jakies ale nie noshu bo jakos tak teges wiecie no biggrin xp O_o xd a jakie nosisz :> xp figi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:35 am
BeeWolf_san Co muza ci sie nie podoba, biggrin ... człowieku chwalacy sie majtkami biggrin publicznie wink .... whee eek A wy jakie dziewczyny nosicie ?? chyba zrobie spis powszechny, upodobania i preferecje bielizniane gajowiczD xp ja juz sie chwaliłam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:36 am
BeeWolf_san Co muza ci sie nie podoba, biggrin ... człowieku chwalacy sie majtkami biggrin publicznie wink .... whee eek A wy jakie dziewczyny nosicie ?? chyba zrobie spis powszechny, upodobania i preferecje bielizniane gajowiczD xp ładne razz xd (niee nie rób spisu xd opcy nie będzie mał o czym gadać xd xd >)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:37 am
YumiTao O_o xd a jakie nosisz :> xp figi ? nie gonk ... ja chodze bez majtek biggrin xp xp xp Ayu no nie dokonca biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:38 am
BeeWolf_san YumiTao O_o xd a jakie nosisz :> xp figi ? nie gonk ... ja chodze bez majtek biggrin xp xp xp Ayu no nie dokonca biggrin aha... a co ? *szturcha lekko łokciem* ^^ no pooowiedz ^^ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:39 am
BeeWolf_san YumiTao O_o xd a jakie nosisz :> xp figi ? nie gonk ... ja chodze bez majtek biggrin xp xp xp Ayu no nie dokonca biggrin orginalnie i praktycznie bo przynjmiej masz jakis wentylator xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:39 am
BeeWolf_san YumiTao O_o xd a jakie nosisz :> xp figi ? nie gonk ... ja chodze bez majtek biggrin xp xp xp Ayu no nie dokonca biggrin Bee bierzecie jakas Voodka do mnie.. ? bo ja za godzinke ide po monopol i cos zeby zagrysc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:42 am
Ozzwald BeeWolf_san YumiTao O_o xd a jakie nosisz :> xp figi ? nie gonk ... ja chodze bez majtek biggrin xp xp xp Ayu no nie dokonca biggrin Bee bierzecie jakas Voodka do mnie.. ? bo ja za godzinke ide po monopol i cos zeby zagrysc.... jakas imprezka question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:43 am
odrazu impreza... bibka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:45 am
BeeWolf_san ayu nie powiem ci bo sie wstydam biggrin xd xd heeeyyy a będziecie dzisiaj może grać w ut ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:46 am
Ntsumi_Aya BeeWolf_san ayu nie powiem ci bo sie wstydam biggrin xd xd heeeyyy a będziecie dzisiaj może grać w ut ? wink obecnie zasysam sobie filmy, a wieczorem wychodze a musze sie jeszcze pouczyć wiec nie wiem nie wiem Ayu .... ale jutro z checia biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:48 am
BeeWolf_san Ntsumi_Aya BeeWolf_san ayu nie powiem ci bo sie wstydam biggrin xd xd heeeyyy a będziecie dzisiaj może grać w ut ? wink obecnie zasysam sobie filmy, a wieczorem wychodze a musze sie jeszcze pouczyć wiec nie wiem nie wiem Ayu .... ale jutro z checia biggrin xd ok twisted xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|