|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:54 am
Kitty ShadowCat leciem... sad będu pooźniej... heart powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:05 am
Ozzwald no ale ty sie tak nie pobawisz... a pieniadze na to maja tak jak pisales FBI, moze jeszcze jakies agecje wywiadowcze na swiecie... ale nie w polsce... z tego co wiem to nasze sluzby maja dostep do tej technologii....... jest nawet odmiana gdzie nie wykorzystuje sie anteny kierunkowej tylko instalacje OC (na kaloryfer.....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:10 am
opcy Ozzwald no ale ty sie tak nie pobawisz... a pieniadze na to maja tak jak pisales FBI, moze jeszcze jakies agecje wywiadowcze na swiecie... ale nie w polsce... z tego co wiem to nasze sluzby maja dostep do tej technologii....... jest nawet odmiana gdzie nie wykorzystuje sie anteny kierunkowej tylko instalacje OC (na kaloryfer.....) no to tego nie wiedziale... chyba glebiej sie zaiteresuje tym tematem i jakis artykulow poszukam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:20 am
Kto idzie zemna na rybki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:23 am
ja odpadam bo nawet wedki nie mam......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:25 am
opcy ja odpadam bo nawet wedki nie mam...... ja tyz nie mam.... wole ogladac wedkarstwo na EuroSporcie.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:29 am
nieprawda fakt nie posiadania wedki nie robi ze mnie smutasa lecz robi to moj zjeb#$@any charakter...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:32 am
opcy nieprawda fakt nie posiadania wedki nie robi ze mnie smutasa lecz robi to moj zjeb#$@any charakter... ale kto wie, moze jak bysmy mieli kawalek kija z zylka i haczykiem, byli bymsy lepszymi ludzmi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:34 am
ide sobie wypalic Slackware'a i Gentoo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:46 am
Ozzwald opcy nieprawda fakt nie posiadania wedki nie robi ze mnie smutasa lecz robi to moj zjeb#$@any charakter... ale kto wie, moze jak bysmy mieli kawalek kija z zylka i haczykiem, byli bymsy lepszymi ludzmi a ja tam sobie chwale bycie bucem......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|